Skousen Horsens bliver spillersponsor for Kiilerich og Frantsen


2. februar 2021

AC Horsens oplever stor opbakning fra det horsensianske erhvervsliv, og klubbens sponsor og gode samarbejdspartner Skousen Horsens har netop gentegnet sponsoratet hos ”de gule”.

Skousen Horsens har bakket op om AC Horsens gennem en længere årrække, og indehaver Kim Taylor har et stort, gult hjerte.

Skousen Horsens har blandt andet tidligere investeret i play & pay-sponsorater på blandt andre Ayo Simon Okosun og Hallur Hansson, og nu har Skousen Horsens valgt at indgå spillersponsorater på Malte Kiilerich og Rune Frantsen.

Fremover vil Skousen Horsens’ logo optræde sammen med Malte Kiilerich og Rune Frantsen på AC Horsens’ hjemmeside, i kampprogrammet og på storskærmene, når ”de gule” spiller på hjemmebane.

- Vi er glade for at være en del af sponsorkredsen i AC Horsens. Det er vigtigt for os, at vi får sat et lokalt aftryk, og her spiller eksponeringen en stor rolle. Vi vil gerne vises så meget som muligt lokalt, og derfor har vi valgt at blive spillersponsor for Malte Kiilerich og Rune Frantsen, fortæller Kim Taylor.

Skousen Horsens er franchiseejet, og det betyder, at man handler lokalt, når man handler hos Kim eller en af medarbejderne.

Klik her for at læse mere om Skousen Horsens.