Skriv kontrakt med AC Horsens og NG ZINK


14. maj 2019

De gule fans har bakket fantastisk flot op om AC Horsens på CASA Arena Horsens i denne sæson, og tilskuergennemsnittet er i skrivende stund steget med over 26 procent sammenlignet med tilskuergennemsnittet på hjemmebane i sidste sæson.

AC Horsens og klubbens hovedsponsor NG ZINK søsætter nu et initiativ, der skal gøre det endnu mere attraktivt at blive en del af stemningstribunen på den gule hjemmebane i den kommende sæson, og der er lagt op til et samarbejde, hvor de stemningsskabende fans på Østtribunen kan se frem til en række markante fordele.

- Vi har gennem længere tid kørt med salg af Danmarks billigste sæsonkort til Østtribunen, og det har vores fans taget godt imod, og nu vælger vi altså at gå endnu et skridt ved at indgå et samarbejde med fansene. Det vil gøre det endnu mere attraktivt at blive en del af stemningstribunen, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vælger at tage imod det gode tilbud. Derudover har vi skruet op for fanoplevelsen med fanzone og andre tiltag, og vi vil fortsætte med at gøre forholdene endnu bedre. Vores hovedsponsor NG ZINK har valgt at gå aktivt ind i at forbedre fanoplevelsen sammen med os, og det er vi selvfølgelig glade for, fortæller Kristian Nielsen.

AC Horsens inviterer alle gule fans til informationsmøde om fankontrakten onsdag den 15. maj klokken 17.00 i klubhuset hos Fanklubben Den Gule Fare.

Umiddelbart efter mødet vil der være mulighed for at indgå fankontrakten.