Skriv kontrakt med AC Horsens og scor fordele


20. maj 2019

AC Horsens og NG ZINK havde inviteret til informationsmøde om NG ZINK fankontrakt den 12. maj, og cirka 40 deltagere var mødt op for at høre nærmere om det spændende initiativ.

Det var fanklubbens klubhus, der dannede rammen for mødet, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen bød velkommen klokken 17.00, hvorefter han fortalte om den positive udvikling på tilskuersiden.

Fremadrettet vil der være øget fokus på stemningsdelen, og derfor præsenterede han fordelene ved NG ZINK fankontrakten, hvor tilskuerne på Østtribunen mod at være med til at skabe stemning kan opnå fri adgang til Østtribunen, fri adgang til drikkevarer, fri adgang til udebaneture og 15 procent rabat på merchandise.

For at opnå fordelene skal man overvære 75 procent af hjemmekampene og deltage i 25 procent af udebaneturene samt være med til at skabe stemning og naturligvis overholde ordensreglementet herunder afstå fra at synge racistiske og homofobiske sange.

Det skabte en fin dialog mellem Kristian Nielsen og deltagerne ved mødet, og 24 valgte at indgå en fankontrakt gældende fra næste sæson.

- Jeg er rigtig glad for den positive modtagelse omkring vores nye initiativ, der skal være med til at løfte stemningen på CASA Arena Horsens, og vi følger op med et møde igen inden længe, fortæller Kristian Nielsen.

Hvis man er interesseret i at indgå en aftale omkring NG ZINK fankontrakten, er man velkommen til at sende en mail til cc@achorsens.dk.

Klik her for at læse mere om NG ZINK fankontrakt.