Sølvmedaljer til U-19


28. juni 2011

Sæsonen for AC Horsens’ U-19 divisionshold blev søndag afsluttet med en flot 3-1 sejr i Svendborg efter en flot præstation af ”De Gule”. Sejren blev kørt hjem på en særdeles flot 2. halvleg, hvor spillerne viste stor arbejdsiver kombineret med flot kombinationsspil.

Det var en meget lige 1. halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage, men hvor ingen af holdene sådan for alvor havde den sidste gnist til at gøre tingene færdigt i modstanderens felt. I eget felt blev der lukket godt ned og der skulle da også en personlig fejl til, før der kom gang i scoringerne. Efter 35 minutters spil mistede Nihad Islamovic bolden i den opbyggende fase og Svendborgs hurtige omstilling gav pote. 1-0 til Svendborg ved pausen, hvilket AC Horsens ikke kunne bruge til noget.

Efter pausen var det et endnu mere tændt og aggressivt AC Horsens-hold, der betrådte den meget tvivlsomme bane i Svendborg, og kun to minutter inde i halvlegen fik Oguz Özcelik prikket bolden over stregen. Et langt indkast fra Jakob Rasmussen blev forlænget af Nihad Islamovic og Oguz havde søgt en god position i feltet, som kastede udligningen af sig.

Det var uden tvivl et godt tidspunkt at få scoret på, for nu troede drengene på sejren og halvlegen igennem pressede AC Horsens Svendborg hårdt. AC Horsens skulle dog helt hen til det 72. minut før føringsmålet blev sat ind, men hvilket mål. Patrick Nielsen blev spillet fri af en helt forrygende Oguz Özcelik og med et træk ind over midten fik Patrick Nielsen trykket af fra 25 meter. Bolden tog indersiden af stolpen og gik i kassen. Føringsmålet gav lidt luft til drengene, men blot tre minutter efter scoringen blev AC Horsens reduceret til 10 mand. Alle udskiftninger var på dette tidspunkt foretaget og da Kristoffer Gjettermann helt umotiveret blev sparket ned af en Svendborg-spiller, måtte ”De Gule” spille kampen til ende med 10 mod 11. Svendborg fik lagt et mindre tryk i de sidste 10 minutter, men uden at blive rigtig farlige. En omstilling i overtiden gav AC Horsens den sidste scoring som blev sat ind af indskiftede Hüseyin Sarigöz. Igen var det Oguz Özcelik der kom i centrum og spillede Hüseyin fri til en afslutning i feltet.

Ud over en dejlig sejr som punktum for en særdeles flot sæson fik AC Horsens samtidig en dejlig melding efter kampen. HB Køge tabte deres sidste kamp i BSV og dermed smuttede AC Horsens op på andenpladsen i rækken. Dermed inkasserer holdet sølvmedaljer i dette års udgave af U19 Divisionen. Et stort tillykke til alle omkring U-19 holdet i AC Horsens.