Søren Jensen må væbne sig med tålmodighed


6. marts 2012

AC Horsens hentede tre point i forårspremieren mod HB Køge i søndags, men det var uden Søren Jensen, der måtte se opgøret fra tribunen.

Han er stadig ikke kampaktuel efter ankeloperationen i januar, og han må væbne sig med tålmodighed i et stykke tid endnu.

- Jeg løber på løbebånd for at komme i bedre form, og det går desværre ikke så hurtigt med hensyn til et comeback, som jeg havde håbet. Når jeg løber i for højt tempo, så bliver anklen øm, men jeg har fået nogle øvelser, som forhåbentlig hjælper. Efter operationen fik jeg besked om, at min ankel kunne være øm i to-tre måneder, og det er kun to måneder siden, så det er ikke unormalt, men jeg håber på bedring snart, fortæller Søren Jensen.

Han kommer dog ikke på holdkortet foreløbig.

- Jeg håber på to uger mere med løb, inden jeg så småt kan være med på banen, men der går stadig noget tid, før jeg kan komme i betragtning til superligakampene. I første omgang skal jeg træne med i en periode, før jeg måske skal spille med reserveholdet, og så gælder det superligakampene derefter, forklarer Søren Jensen.

Han har længe vidst, at han ikke kunne være med i forårspremieren, og derfor var det ikke så svært at sidde på tribunen i søndags.

- Jeg har længe været afklaret med, at jeg ikke skulle spille de første kampe her i foråret, så det var ikke så slemt, selvom jeg selvfølgelig havde lyst til at spille. Forhåbentlig er jeg tilbage inden længe, så jeg kan hjælpe holdet i et yderst interessant forår, lyder det fra Søren Jensen.

Cheftræner Johnny Mølby må i øvrigt også se bort fra Thomas Kortegaard i et stykke tid. Kortegaard bliver to visdomstænder fattigere på mandag, og derefter venter en kamppause på et par uger.

Foto: badenfoto.dk