Søren Reese gør comeback i den gule trøje


10. januar 2021

AC Horsens har forstærket truppen ved at leje Søren Reese i FC Midtjylland frem til sommer, og det er Reeses andet lejeophold på Langmarksvej.

Søren Reese skiftede fra Viborg F.F. til FC Midtjylland i sommeren 2018 og tilbragte sæsonen 2018-2019 hos AC Horsens med stor succes, og han har siden været lejet ud til Esbjerg fB og polske Zaglebie Lubin, hvor han senest har været.

Nu er den stærke midterforsvarer tilbage i AC Horsens, og det glæder sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

- Som type passer Søren Reese godt ind i AC Horsens, for han har menneskelige og fodboldmæssige egenskaber, vi sætter stor pris på, og han har været her før, så han kan integreres fra dag ét. Vi får gavn af ham allerede fra på mandag, når han starter træningen, og vi får en spiller, der kommer med masser af erfaring, er en ledertype og sætter en ære i at forsvare. Vi arbejder på at skærpe konkurrencen i truppen generelt, og vi får en dygtig midterforsvarer ind, der stiller krav til sig selv og sine omgivelser, fortæller Niels Erik Søndergård.

AC Horsens’ nye cheftræner Jens Berthel Askou lægger ikke skjul på sin glæde over, at AC Horsens endnu engang har formået at tilknytte Søren Reese.

- Søren Reese passer rigtig godt ind i den måde, vi som klub skal udtrykke os på i 3F Superligaen, for han er en kæmpe vinder og en kriger, og han har spidskompetencer på et rigtig højt niveau. Han har styrker i begge felter, og det kan være med til at tippe de tætte kampe over til vores fordel. Som menneske er han en rigtig god fyr, der er er god for sine omgivelser, og han har været i klubben før, hvor han leverede et solidt indtryk. Det her er en fantastisk mulighed for os og passer godt ind i det, Søren vil med sin karriere lige nu. Han havde en god oplevelse i Polen, men uden den spilletid han havde ønsket sig, og nu får han mulighed for at komme hjem til et velkendt miljø, hvor han byder ind med rutine og skal være med til at øge konkurrencen omkring det centrale forsvar. Vi skal have konkurrence på alle positioner, for det er med til at skærpe alle, og det her skal også være med til at udvikle Søren, så han bliver en endnu dygtigere spiller, lyder det fra Jens Berthel Askou.

Søren Reese glæder sig til at vende tilbage til Langmarksvej, hvor han tidligere har været en vigtig brik.

- For mig var det meget enkelt, da vi begyndte at snakke sammen. Jeg har tidligere haft en rigtig god tid i klubben og har selvfølgelig fulgt med, og vi kan have stor gavn af hinanden. Der er kun én overskrift i foråret, og det er overlevelse, og det vil jeg sindssygt gerne bidrage til. AC Horsens og jeg har mange af de samme værdier, og jeg havde det godt med alle mennesker i klubben, da jeg var der i et år for ikke så længe siden. Jeg er sulten og glæder mig til at spille kampe og gøre en forskel, siger Søren Reese.