Spændende foredrag med Thomas Grønnemark


13. november 2020

Sammen med FOF Sydøstjylland er AC Horsens medarrangør på et foredrag med indkasttræner Thomas Grønnemark den 3. december klokken 19.00 i INSERO Atrium.

Thomas Grønnemark har arbejdet med indkasttræning i klubber som AC Horsens, Ajax og Liverpool FC, og han fortæller blandt andet om, hvordan det er at være en del af en af verdens største kulturinstitutioner – Liverpool FC.

Før Thomas Grønnemarks metoder ramte Premier League og Champions League vinderne fra Liverpool, ragede indkast de fleste spillere, trænere og fans en høstblomst. Selv kommentatorerne gad ikke engang at kommentere på et elendigt indkast.

​For 12 år siden så Thomas Grønnemark dette ”hul” i fodboldspillet. Det undrede ham, at ingen så indkastet som en oplagt mulighed frem for noget spilafbrydende. Havde spillere været lige så dårlige med fødderne, som de var til indkast, havde de spillet i serie 4. Thomas gik i gang med at analysere og studere indkastet. Samtidig begyndte han at træne på lange indkast, hvor han til for ganske nylig var verdensrekordholder.​

AC Horsens og FOF Sydøstjylland sætter nu to billetter på højkant til en heldig vinder. Læs mere på klubbens Facebookside.

Køb billet eller læs mere om foredraget med Thomas Grønnemark ved at klikke her: https://www.fof.dk/sydostjylland/Kursusoversigt/foredrag-og-debat/Foredrag-debat/thomas-groennemark?id=205701