Speciel kamp for Kryger


22. november 2011

AC Horsens og FC Fredericia dyster om en semifinaleplads i pokalturneringen, når de to mandskaber mødes på Monjasa Park på torsdag.

Opgøret er det første på Monjasa Park for Lasse Kryger, siden han skiftede fra FC Fredericia til AC Horsens i sommeren 2010.

- Det er altid specielt at vende tilbage til sin gamle hjemmebane for første gang og det bliver det også for mig, men når kampen er i gang, så skal den bare vindes. Der er dog ingen tvivl om, at der venter os en svær kamp mod et Fredericia-hold, der sluttede godt af i turneringen med en sejr over FC Vestsjælland og de vil komme med alt, hvad de har. FC Fredericia sluttede sæsonen den 13. november og de har haft masser af tid til at få de skadede spillere klar og træne taktisk, men vi skal sætte os på kampen fra start og trykke dem max, fortæller Lasse Kryger.

Han advarer mod flere af sine tidligere holdkammerater.

- Der er en del profiler at vælge mellem, men Morten Friis tager nogle farlige dybdeløb og han er giftig i boksen. Martin Mikkelsen er en dygtig kantspiller, Henrik Smedegaard er en back med gode offensive kvaliteter og Martin Henriksen er en farlig mand på dødbolde. Generelt skal vi passe på FC Fredericia i omstillingsspillet og på dødboldene, lyder det fra Lasse Kryger.

Den 29-årige kantspiller vil på vinterferie med udsigten til to semifinaleopgør.

- Det betyder sindssygt meget, at man har noget positivt at se frem til i to-tre sure opstartsmåneder, hvor man løber rundt i sne til næsen, så vi vil rigtig gerne videre i pokalen, slutter Lasse Kryger.

Foto: badenfoto.dk