Spelmann: Fantastisk indsats over hele linjen


23. oktober 2011

AC Horsens mødte SønderjyskE her til eftermiddag og ”De Gule” satte tingene på plads i 1. halvleg, hvor godt spil og kynisme resulterede i en pauseføring på 4-0. SønderjyskE reducerede sent i 2. halvleg, men der var reelt klasseforskel på de to hold.

Det var da også en tilfreds Martin Spelmann, der gjorde status efter kampen.

- I starten skulle vi lige vænne os til, at deres kanter og angribere løb dybt fra skæve vinkler og flakkede meget, men ellers spillede vi en fantastisk 1. halvleg. De satsede på at spille Bechmann og Antipas fri, men det dæmmede vi godt op for og vi leverede en fantastisk indsats over hele linjen. Vi vidste, hvornår vi skulle træde på bolden, hvornår vi skulle sætte tempo og alle tog de sure løb, fortæller Martin Spelmann og fortsætter:

- Det var surrealistisk at føre 4-0 ved pausen, men ærgerligt at vi ikke formåede at køre på i 2. halvleg, for et femte mål havde måske ført flere mål med sig. Men vi har tidligere haft det svært mod SønderjyskE og den her sejr giver selvtillid før en svær uge med pokalkamp i Herlev og hjemmekampen mod Silkeborg. Vi er også glade for, at vi var i stand til at følge sejren over FC København op ved at vinde over SønderjyskE, for det gør sejren over FC København meget mere værd, slutter Martin Spelmann.

Foto: badenfoto.dk