Spelmann: Glad for at vise mig frem


18. januar 2012

Ligalandsholdet kunne ikke score her til formiddag dansk tid, da Olsens tropper stod overfor letbenede sydkoreanske spillere, men de kunne heller ikke finde vej til netmaskerne og derfor sluttede kampen uden mål.

Begge hold producerede ellers chancer, der var store nok, men ind ville bolden altså ikke.

- Det blev en kamp, som vi normalt ville dominere på et ordentligt underlag, men det var svære betingelser for begge hold i dag. Jeg er dog ikke i tvivl om, at vi havde straffet dem på en bedre bane, for det var svært at slå en ordentlig aflevering på det græstæppe, fortæller Martin Spelmann og fortsætter:

- Vi mødte et sydkoreansk hold, der var godt organiseret i presspillet og de havde nogle vanvittigt hurtige og dygtige spillere fremad banen. De levede på omstillinger og kom også frem til chancer, men det gjorde vi også og resultatet var vel okay.

Martin Spelmann blev skiftet ind i det 63. minut.

- Jeg gjorde et ganske fint indhop og forsøgte blandt andet at forvirre dem med mine dybdeløb, men det var ikke nemt, for de stod langt tilbage på banen. Det var et sindssygt hårdt indhop – specielt i de første 10-15 minutter, hvor jeg lige skulle finde tempoet. Men jeg er rigtig glad for at få muligheden for at vise mig frem for trænerteamet, lyder det fra Martin Spelmann, der ligesom holdkammeraterne havde det varmt.

- Nogle spillere taber sig halvanden til tre et halvt kilo under sådan en kamp og det vidner lidt om, hvor hårdt det er. Der er ikke drikkepauser som når vi træner, så varmen dræber lidt, forklarer Martin Spelmann.

 Foto: badenfoto.dk