Spelmann modtog årets fighterpris


30. maj 2011

En kreds af AC Horsens’ sponsorer havde igen i år valgt at uddele årets fighterpris og den gik for andet år i træk til Martin Spelmann.

- Valget er naturligt faldet på Martin Spelmann, som i kraft af sin udstråling og energi gang på gang udviser høj moral og fightervilje til at vinde selv de mest umulige bolde. Martin Spelmann er som person en naturlig eksponent for de dyder, som AC Horsens står for og han viser med sit spil, at han tror på både klubben og sig selv. Hans vinderinstinkt er unikt og han giver altid sponsorer og tilskuere fuld valuta for pengene. Spelmann begejstrer og derfor er vi stolte af igen i år at kunne give ham et skulderklap fra sponsorerne, lyder det fra Lena Hansen fra Careitec, der er initiativtager til prisen.

Med prisen følger en check på 5.000 kroner og en skulptur af Anni Kristine, der senest har lavet Danfoss’ gave til kronprinsparrets barnedåb.

- Det er fantastisk at få prisen igen og jeg er beæret over, at sponsorerne synes, at jeg fortjener den. Det er fantastisk med sponsorer, der selv tager initiativ til at stifte sådan en pris og jeg er selvfølgelig stolt over at modtage den, fortæller Martin Spelmann.

Følgende sponsorer er med i årets fighterpris:
CASA
Nybolig Horsens
Factum2
Hansen og Nissen
Brd. Thybo a/s
Redoffice Kontorkompagni
Hatting Tømrer Forretning
KPMG
Careitec
Sydbank
Zibo
Egebjerg El
Malerfirmaet Michael Rosengren
Galleri Brænderi Gården
Ejendomsselskabet Rubin
Bonefeld og Lystrup
Telenor
Arbejdernes Landsbank
DANA Ure / Festina Danmark
Henning Lund
Marius Pedersen
Italiensk Vin
Skovbitt Holding
Sportconcept
Horsens Golfklub
Vestjysk Bank