Stærk indsats af ”De Gule”


18. februar 2012

AC Horsens mødte stærke Partizan Beograd her til eftermiddag og ”De Gule” var det bedste hold på banen i Tyrkiet. Trods store chancer og et straffespark, så lykkedes det dog ikke for AC Horsens at score mod det serbiske storhold og kampen sluttede uden mål.

Johan Absalonsen og Lasse Kryger havde begge mulighed for at bringe AC Horsens foran inden pausen, men ingen af dem kunne få netmaskerne til at blafre. Efter en times spil var Martin Spelmann og Johan Absalonsen på spil, men heller ikke her lykkedes det at passere målmanden. Anders Nøhr fik den største chance i det 79. minut, men han misbrugte straffesparket.

Cheftræner Johnny Mølby er dog godt tilfreds med præstationen.

- Vi leverede en fin præstation i dag og hang godt sammen som hold. Spillerne havde en god indbyrdes forståelse med sidemanden og vi var rigtig svære at spille mod, fortæller Johnny Mølby.

”De Gule” havde chancerne til at vinde, men afslutningerne manglede den sidste klasse.

- Vi burde have vundet kampen. Vi spillede hurtigt og kom frem til en del muligheder heraf tre store chancer og et straffespark, men træfsikkerheden var ikke i top, så det skal vi have skærpet de næste par uger frem til forårspremieren mod HB Køge, fortæller Johnny Mølby.

Der var lidt koncentrationssvigt at spore mod Røde Stjerne Beograd i tirsdags, men det var der ikke noget af i dag.

- Vi spillede 45 gode minutter mod Røde Stjerne Beograd, men i dag var vi på og der var fuld koncentration gennem 90 minutter, så det var godt at se, lyder det fra Johnny Mølby, der for første gang i lang tid havde Mads Agesen med i startopstillingen.

- Mads Agesen spillede en rigtig fin kamp sammen med resten af forsvaret og han fik 77 minutter på banen. Det var vores beslutning at tage ham ud, fortæller Johnny Mølby.

Han valgte følgende startopstilling:

Robert Veselovsky

Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Mads Agesen, Anders Nøhr

Lasse Kryger, Janus Drachmann, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Ken Fagerberg, Johan Absalonsen

Indskiftninger:

46. Alexander Juel Andersen (Jeppe Mehl)

77. Kenan Hajdarevic (Ken Fagerberg)

77. Henrik Toft (Johan Absalonsen)

77. Niels Lodberg (Mads Agesen)

Foto: badenfoto.dk