Stærk indsats mod Esbjergs ligahold


13. februar 2012

AC Horsens’ U-19 hold leverede en fornem præstation fredag aften mod ligaholdet Esbjerg, hvor kampen sluttede 2-2 efter 90 hæsblæsende minutter.

Cheftræner Claus Troelsen var godt tilfreds efter kampen.

- Vi mødte et tændt og velforberedt Esbjerg hold denne fredag aften og jeg må sige her efter kampen, at jeg er imponeret over det tempo, kampen blev spillet i. Vi bestod som hold og ikke mindst individuelt på en lang række områder og jeg må konstatere, at vi er lykkedes med at bygge et par sten mere på vores spil her i vores forberedelsesfase. Begge hold havde periodevis momentum i kampen og begge hold formåede at spille sig til chancer. Vi er glade for kampen som helhed samt med resultatet, fortæller Claus Troelsen.

Den flotte kamp blev krydret med 4 mål og dermed 2-2 på tavlen, men Claus Troelsen hæfter sig ved flere positive aspekter omkring målene samt de chancer der blev produceret.

- Vi scorer to særdeles flotte mål i kampen og jeg må sige, at det samtidig er to vidt forskellige mål. Shawn Memorys mål til 1-0 efter fem minutter blev skabt fordi Shawn viser stort mod og ærgerrighed og jagter en løs bold mellem Esbjerg-målmanden og deres forsvar, hvilket gør at han får tacklet bolden væk fra deres målmand og den triller i mål. Det andet mål af Martin Thomsen er en fantastisk halvflugter, hvor Martin resolut tager chancen fra 20 meter og kanonerer bolden op under overliggeren til udligning 2-2. Esbjergs mål bliver scoret efter to standardsituationer, hvor det første er et hjørnespark, hvor bolden egentligt bliver forsøgt clearet, men til sidst havner hos en Esbjerg-spiller, som sparker bolden ind til udligning 1-1. Det andet Esbjerg-mål falder efter et direkte frispark, hvor Rune Neubauer i AC-buret får halvklaret, men returen samles op af en Esbjerg-spiller som sparker bolden i kassen til Esbjerg føring 2-1. Jeg er glad for, at vi kampen igennem er i stand til at producere chancer og at vi også får udbytte af nogle af dem. Vi afgiver fortsat for mange chancer, men jeg synes, at denne kamp viser at vi rent defensivt er på rette spor. Deres scoringer falder efter standarder, hvilket vi ikke har arbejdet med endnu og derudover får de et par chancer i vores felt, hvor afstemningen stadig ikke er helt optimal. Vi holder Esbjerg fra at til spille sig til chancer, hvor de kombinerer sig igennem og det er ekstremt positivt at se, lyder det fra Claus Troelsen

AC’ cheftræner så mange fine præstationer i kampen og fremhæver specielt et par af sine spillere for ekstraordinære gode præstationer imod Esbjerg.

- Hele holdet gør det godt og alle skal som udgangspunkt have ros, men jeg synes specielt Andreas Møller i vores angreb spillede en flot kamp, hvor han gang på gang splittede Esbjerg fra hinanden med sine fantastiske dybe løb samt evnen til at skabe usikkerhed hos Esbjergs defensiv. Derudover skal vores to centrale midtbanespillere Kristoffer Gjettermann og Martin Thomsen roses for at spille en god balanceret kamp, hvor der konstant var god kommunikation og sammenhæng i tingene, forklarer Claus Troelsen.

Næste opgave for U-19 holdet bliver kampen i Randers på lørdag med kampstart kl. 12.15.

Foto: badenfoto.dk