Stærk præstation i overbevisende 4-0 sejr over Middelfart


19. januar 2021

AC Horsens leverede en fremragende præstation tirsdag aften, da ”de gule” tog imod Middelfart Boldklub på CASA Arena Horsens og sendte de fynske gæster hjem med et 4-0 nederlag.

Der var helheden og kollektivet, der sprang i øjnene, men der var også individuelle pragtpræstationer fra blandt andre James Gomez, der scorede to fantastiske mål.

Bjarke Jacobsen scorede for anden træningskamp i træk, da han sendte bolden i kassen i det niende minut. Det var Jacobsen selv, der bredte spillet ud til en fremadstormende Peter Nymann, som sendte et godt indlæg ind foran kassen. Bjarke Jacobsen var selv søgt med ind i feltet, og han udplacerede sikkert målmanden.

I det 19. minut sørgede Jonas Thorsen med en genialitet for at sende Louka Prip i dybden, og han styrede mod kassen og afsluttede, men målmanden reddede med en fodparade. Fire minutter senere var en velspillende Nikolas Dyhr tæt på at score til 2-0, da hans skud blev rettet af og strøg lige forbi mål.

AC Horsens fortsatte det chanceskabende spil, og Hallur Hansson var alene igennem i det 27. minut, men han blev bremset med ulovlige midler. Dommeren lod dog spillet gå videre.

2-0 målet faldt i det 34. minut, da Nikolas Dyhr slog et fremragende indlæg ind foran kassen, hvor Prip headede på overliggeren. Umiddelbart efter landede bolden hos James Gomez, der fyrede den op i krydset.

I det 41. minut havde Bjarke Jacobsen bolden på stolpen, og et minut senere scorede James Gomez så sit andet pragtmål. Louka Prip serverede et perfekt indlæg for ham, og han steg uimodståeligt til vejrs og headede bolden ind i krydset.

Louka Prip blev fældet lige inden pausen, og han gik selv til pletten. Målmanden valgte den rigtige side, og Prip fulgte selv op, men stolpen stod i vejen.

Træværket stod i vejen igen kort efter pausen, da Hallur Hansson forsøgte sig direkte på frispark.

Tre minutter senere fik Middelfart en sjælden chance efter et gult boldtab midt på banen, og de var tre mod to, men Matej Delac viste endnu engang sin høje klasse.

Kampens sidste mål faldt i det 65. minut, da Louka Prip endnu engang assisterede med en lækker bold, og Alexander Ludwig kvitterede ved at heade den i kassen.

Kjartan Finnbogason fik en stor mulighed for at score til 5-0 efter Muamer Brajanac’ fine forarbejde, men målmanden stod i vejen, og det gjorde han også i sidste minut, da Casper Tengstedt sendte et kvalificeret skud mod kassen.

Alt i alt en fremragende træningskamp af AC Horsens og stærk indsats af samtlige spillere, der formåede at overføre mange af tingene fra træningsbanen.

AC Horsens: Delac (Stankovic, 68.), Nymann (Buus, 68.), Gomez (Kiilerich, 46.), Reese (Madsen, 68.), Ludwig, Dyhr (Qamili, 68.), Thorsen (Hlynsson, 46.) ,Jacobsen (Kruse, 68.), Hansson (Tengstedt, 68.), Brock-Madsen (Finnbogason, 46.), Prip (Brajanac, 68.)