Stark Horsens Syd forlænger med to år


17. november 2020

AC Horsens oplever stor opbakning fra klubbens sponsorer og samarbejdspartnere, og blandt dem er Stark Horsens Syd, der har valgt at forlænge VIP-sponsoratet med to år.

Afdelingsdirektør Laue Kjær fortæller her om baggrunden for at gentegne sponsoratet.

- Vi får en masse ud af sponsoratet på den netværksmæssige del. Vi tager gerne kunder med til kampe, og Handelsnetværket fungerer rigtig godt. Derudover vil vi gerne støtte op om klubben og byen, for det er vigtigt, at vi har en klub i 3F Superligaen, fortæller Laue Kjær og fortsætter:

- Jeg vil involvere mig endnu mere i Handelsnetværket fremover, for det giver interesse for vores virksomhed, og jeg hjælper også gerne andre i netværket. Vi er en kæde med et stærkt brand, men der er mange om buddet, og vi skal differentiere os på den gode rådgivning og service, lyder det fra Kjær, der mere eller mindre er fast gæst til alle hjemmekampe.

Han har en speciel tilknytning til AC Horsens, for han er værtsfamilie for klubbens talentfulde midterforsvarer James Gomez, der kommer fra Gambia og er langt væk hjemmefra.

- James kom med en pose under armen og nåede ikke at få noget med, da han skulle til Danmark. Det er fantastisk at se hans udvikling, og hvordan han er vokset med opgaven, og det er vildt at se, at man kan brænde så meget for noget. Jeg er stolt af ham og glad for, at jeg kan være med til at pace ham i den rigtige retning med min baggrund inden for blandt andet ekstremløb og personlig træning. Tænk hvis han forlænger her, og jeg kan følge ham i en storklub om fem-otte år. Det kunne være fedt, smiler Laue Kjær.

Klik her for at læse mere om Stark.