Stemmen fra omklædningsrummet er blevet ansat på fuld tid


23. marts 2021

De fleste kender sikkert AC Horsens’ legendariske holdleder Bjerne Nielsen fra Facebook eller Youtube, når han synger med på sejrssangen, og han kommer med garanti altid med fuld power, selvom stemmen af og til kan svigte lidt efter en lang arbejdsdag.

Han har været ansat som asfaltarbejder ved Colas i 42 år og skulle være begyndt på sin 43. sæson nu, men han har lagt det sidste asfalt, for han er blevet enig med AC Horsens om en fuldtidsansættelse.

Bjerne Nielsen er 61 år gammel og har haft sin gang i AC Horsens, siden han var otte år, og nu kommer han endelig på fuld tid hos ”de gule”.

- Jeg har jo nærmest altid været her og kan godt lide at komme i klubben, så det skal nok blive godt, men det har ikke været en nem beslutning, for jeg har været glad for at arbejde for Colas, fortæller Bjerne Nielsen og fortsætter:

- Nu får jeg en hverdag, hvor jeg kan koncentrere mig om AC Horsens, og det bliver ikke så stressende som tidligere, hvor jeg skulle skynde mig hjem fra arbejde for at komme til kamp. Det bliver mere praktisk fremover, lyder det fra Bjerne Nielsen.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen er glad for, at Bjerne Nielsen har sagt ja til en fuldtidsstilling.

- Vi har haft rigtig mange legender i vores klub, og Bjerne Nielsen er jo uden tvivl en af de helt store, når man taler om Horsens fS og AC Horsens, så det er fantastisk for os, at vi kan offentliggøre, at han fortsætter på fuld tid. Han har været et kæmpe aktiv for spillere, trænere og ledere gennem rigtig mange år, og jeg tror slet ikke, at han er klar over, hvor vellidt han er i og omkring AC Horsens. Der er stor respekt for Bjerne og hans kvaliteter, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, fortæller Kristian Nielsen.