Stibo Complete: Vi vil give liv til lægterne


14. maj 2020

AC Horsens oplever forrygende opbakning fra fans, sponsorer og samarbejdspartnere, der alle gerne vil bakke op om ”de gule” i en svær tid, og nu kan klubben byde velkommen til Stibo Complete, der er blevet en del af sponsornetværket.

Stibo Complete er beliggende på Saturnvej i Horsens, og virksomheden beskæftiger sig med design, udvikling, produktion og distribution af fysisk marketingmateriale.

Mads Dyhrberg Andersen er Sales Manager hos Stibo Complete, og han sætter her et par ord på, hvorfor et sponsorat var interessant.

- Vi er en Horsens-baseret virksomhed, der gerne vil støtte op om den lokale fodboldklub, og vi har blandt andet indgået en aftale om produktion af fanfigurer, der gerne skulle resultere i en økonomisk håndsrækning til klubben og liv på lægterne. Vi håber, at vi med vores sponsorat bliver knyttet tættere sammen med AC Horsens i lokalområdet, fortæller Mads Dyhrberg Andersen.

Inspirationen til fanfigurerne hentede han i tysk fodbold hos Borussia Mönchengladbach, og der var ikke langt fra idé til handling.

- Vi har videreudviklet på idéen i forhold til, hvordan vi kunne skabe liv på lægterne, og det startede som et sjovt projekt for at skabe noget hype, når AC Horsens er nødt til at spille uden tilskuere. Vi håber selvfølgelig, at TV får øjnene op for det og bringer gode billeder af fanfigurerne, når ”de gule” spiller, lyder det fra Mads Dyhrberg Andersen.

Klik her for at læse mere om Stibo Complete.

Klik her for at læse mere om fanfigurerne.