Støt din klub og vind en signeret spillertrøje


23. september 2020

En ny omgang 3F Superliga Picks sparkes snart i gang, og som noget helt nyt kan du vise din støtte til din klub og herigennem få fingrene i en signeret spillertrøje. Alt du skal gøre for at være med i kampen om titlen og den unikke præmie er, at tilmelde dig spillet og fanligaen for din hjerteklub.

Der er et par ekstra gode grunde til at spille med i 3F Superliga Picks i efteråret 2020. Alle tilmeldte spiller med om de mange fine præmier i spillet, og så har du mulighed for at vise din loyalitet og støtte til din klub. Hvis du tilmelder dig fanligaen for dit favorithold, så får du nyheder om klubben, dyster mod andre medfans og venner, og så er det måske dig, der får fingrene i en signeret spillertrøje for dit mandskab. Det er præmien til vinderen i hver af de 12 fanligaer.

Du kan samtidig følge med i, hvor mange fans de enkelte klubber har i spillet, så det er bare med at få vennerne med. Det er nemlig ikke sikkert, at holdet med flest fans på tribunen får flest i 3F Superliga Picks.  

3F Superliga Picks er et simpelt spil, der ikke kræver den store baggrundsviden om de enkelte spilleres styrker. Alle kan være med. Du skal vælge et udfald i hver kamp i en given runde og derefter rangere kampene. Det udfald, du tror mest på satser du flest point på, og omvendt så rykker du den kamp, du er mest usikker på helt ned på det mindste pointtal.

De to første runder af efterårssæsonen i 3F Superliga er prøverunder, og 3F Superliga Picks starter for alvor, når FC Midtjylland og Randers tørner sammen d. 25. september kl. 19.00.

Læs mere her: https://picks.dk/play/3f-superliga-picks-2020-fall

Her er listen over alle præmierne i 3F Superliga Picks efterår 2020:

Hovedpræmier

1.Præmie:  3F Superliga underholdningspakke bestående af en PS5, FIFA 21, Forårssæsonkort til valgfri klub, Gavekort til klubshop på 1.000, Officiel 3F Superliga bold fra Select og en 3F Superliga Hoptimist.

2. Præmie: Gavekort på 1.500 til valgfri 3F Superliga klubshop

3. Præmie: Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub

4. Præmie: En officiel 3F Superliga bold fra Select

5-10. Præmie: FM21

Rundepræmier:

1. Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub

2. Gavekort på 500 kr. til valgfri 3F Superliga klubshop

3. FIFA 21

De to første runder af efterårssæsonen i 3F Superliga er prøverunder, og 3F Superliga Picks starter for alvor, når FC Midtjylland og Randers tørner sammen d. 25. september kl. 19.00