Stor check fra Stadium til HfS/AC Horsens


29. februar 2012

AC Horsens og HfS har en særlig aftale med Stadium i Bytorv Horsens, og det har nu udmøntet sig i, at medlemmerne i de to klubber samt fans har optjent 64.118 kroner i 2011. Pengene er optjent ved indkøb fra AC Horsens og HfS samt ved at medlemmer og fans i forbindelse med køb af varer i Stadium har sagt, at de gerne vil støtte enten HfS eller AC Horsens.

- Det har været fantastisk at opleve sådan en opbakning til HfS og AC Horsens, og vi håber på endnu mere salg i 2012, så vi kan overrække et gavekort på et endnu større beløb, fortæller Simon Schultz fra Stadium.

Her kan du se, hvordan du støtter HfS/AC Horsens:

  • Når du handler i Stadium og siger ved kassen, at du gerne vil støtte HfS/AC Horsens med dit køb, så får HfS/AC Horsens 10 procent i bonus. Dette gælder samtlige varer i butikken, men bonussen kan kun registreres med 2-6 % på dit eget kort eller 10 procent til AC Horsens.
  • Medlemmer af AC Horsens’ fanklub får 10 % kontant rabat på alt merchandise mod fremvisning af fanklubkort. Samtidig får AC Horsens 10 % i bonus. Købet skal køres på AC Horsens’ kort for at opnå rabatten.
  • Alle der køber AC Horsens-merchandise bliver spurgt, om de vil støtte AC Horsens med deres køb. Siger de ja til det, får AC Horsens 10 % af købet i bonus.

Ønsker du at høre nærmere omkring klubaftaler og Stadium Team Sales, så kan du kontakte Simon Schultz fra Stadium på tlf. 76 27 99 08 eller simon.schultz@stadium.dk.