Stor interesse for AC Horsens’ fodboldskole


14. februar 2012

AC Horsens afholder fodboldskole i påsken fra den 31. marts til den 3. april, hvor bolden ruller alle dage fra klokken 9.00-14.30 og mange børn har allerede tilmeldt sig.

Claus Troelsen, der er med i planlægningen af fodboldskolen, glæder sig over, at mange tidligere deltagere har meldt sig til igen i påsken.

- Indtil videre har over 1.000 børn deltaget på vores fodboldskoler og vi kan se på tilmeldingerne, at mange har valgt at deltage igen.  Det er først og fremmest en kæmpe cadeau til trænerne på ”den gule tråd”, der står for træningen på fodboldskolen, for de har været imødekommende og velforberedte hver eneste gang. Det smitter af på børnene, der får en god oplevelse sammen med andre børn, fortæller Claus Troelsen.

Der er plads til 200 deltagere på fodboldskolen og der er stadig enkelte pladser tilbage.

- Jeg er meget positivt overrasket over, at det gik så hurtigt de første tre-fire dage, hvor 140 børn meldte sig til fodboldskolen og vi får stadig tilmeldinger hver dag, men der er enkelte pladser tilbage. Vi er rigtig stolte af, at vi i AC Horsens kan tiltrække mindst ligeså mange børn som DBU kan til deres fodboldskole i sommerferien, lyder det fra Claus Troelsen.

Du kan læse mere om fodboldskolen ved at klikke på dette link.

Klik på dette link for at gå til information og tilmelding (hvis du ønsker at købe med tøjpakke, så skal du udfylde ”med tøjpakke” og ”fodboldskole” og hvis du ønsker at købe uden tøjpakke, så skal du udfylde ”fodboldskole” og ”uden tøjpakke. Teksten fremgår i de gule bjælker).