Stor oplevelse for U-14


16. januar 2012

AC Horsens’ bedste U-14 drenge deltog som optakt til den nye sæson i Danish Indoor Super Cup i Randers i weekenden. AC Horsens sluttede ikke blandt de bedste, men drengene fik en stor oplevelse. Der var en del tilskuere til kampene, fælles indmarch med de andre hold, udveksling af vimpler med modstandere inden kampene og i øvrigt et meget velfungerende stævne.

Indendørsformen med 7-mands mål, en målmand og fire markspillere på banen ad gangen gav spillerne et stort indblik en mod en-dueller og omstillingsspil, da alle hold i alle kampe spillede en mod en overalt på banen. Kampene blev afgjort på, hvem der vandt flest offensive og defensive dueller, og hvor hurtigt man kunne omstille fra forsvar til angreb og fra angreb til forsvar. Der blev spillet med tyske regler, så drengene fik lov til at gå helt til stregen fysisk. Selvom alle gik til den var der stor fairplay fra samtlige spillere og dommeren måtte kun trække det gule kort et par gange.

I de ni kampe søndag vandt ”De Gule” over HB Køge, Aunings U-15 og Hammels U-15, spillede uafgjort mod Dortmund og Brøndby, men måtte indkassere nederlag til Randers, Silkeborg samt de senere vindere fra Midtjylland.

Generelt var indsatsen søndag godkendt. Drengene havde fundet ud af, hvor meget de skulle bruge deres fysik for at vinde, selvom de i langt de fleste kampe var det fysisk underlegne mandskab - generelt har de andre klubber større spillere end AC Horsens.

Træningen for U-14 starter i dag mandag den 16/1-2012 kl. 18 og der venter mange spændende og hårde kampe i forårets M1.

Foto: Allan Dvinge