Storsejr over FC Midtjylland


30. maj 2011

AC Horsens’ reservehold lukkede sæsonen med en storsejr her til eftermiddag, hvor FC Midtjylland blev besejret med 4-0 i egen ulvehule. Hjemmeholdet stillede med et ungt mandskab, der ikke kunne matche ”De Gule” og sejren var ikke for stor.

Jimmy Mayasi fyrede bolden på overliggeren efter et minut, men det vækkede åbenbart ikke hjemmeholdet, for et minut senere knaldede han bolden i krydset fra sin position udenfor feltet. AC Horsens havde masser af chancer i 1. halvleg og Rasmus Katholm, Jimmy Mayasi og Troels Kløve var nogle af synderne. 2-0 målet kom kort før pausen fra Lasse Kryger i venstre side. Ingen af holdkammeraterne bevægede sig for ham og så besluttede han sig for at smide kuglen i det modsatte kryds.

AC-spillerne spillede med god dynamik, stor løbevillighed og havde mange med i angrebene – specielt i 1. halvleg og det gav en del chancer. ”De Gule” var knap så direkte efter pausen, men kreerede fortsat chancer og i det 69. minut faldt 3-0 målet. Hjemmeholdet clearede bolden lige ud til Patrick Nielsen, der køligt klappede bolden ind helt nede ved jorden og 10 minutter senere var den unge angriber på spil igen. Jimmy Mayasi fandt ham med et indlæg til bageste stang og Patrick Nielsen headede AC på 4-0. Den unge AC-angriber blev i øvrigt først sendt på banen i det 65. minut.

FCM’s unge talenter var blandt andet suppleret med Jude Nworuh, der havde flere direkte dueller med Frederik Rønnow, men AC-keeperen trak sig sejrrigt ud af dem alle.

AC Horsens: Frederik Rønnow, Séamus Peare Bartholdy, Hamza Kizil (Nihad Islamovic, 74.), Nikolaj Nielsen, Christian Madsen, Troels Kløve (Jesper Fries, 57.), Kristoffer Gjettermann (Mark Johansen, 61.), Tonny Brochmann, Lasse Kryger, Jimmy Mayasi, Rasmus Katholm (Patrick Nielsen, 65.).