Storsejr til U-17


13. marts 2012

Søndag hentede AC Horsens’ U-17 mandskab en stensikker 4-0 sejr over divisionskollegerne fra Viborg i forårets sidste testkamp. På trods af en halvsløj kamp fra de gule talenters side, så kom sejren aldrig i fare mod et på dagen meget tamt Viborg-hold.

Der viste sig hurtigt et tydeligt billede af styrkeforholdet i kampen, hvor AC dominerede alle spillets facetter. Alligevel lykkedes det ikke for "De Gule" at få sat det tempo i spillet, som kunne have splittet Viborg ad, og derfor blev den en meget dårlig fodboldkamp med mange fejl i de første 30 minutter. I enkelte momenter lykkedes tingene dog for AC, og efter 17 minutters spil kom Emil Nielsen foran sin modstander på et indlæg fra Martin Petersen, og bolden sneg sig forbi Viborg-keeperen til en 1-0 føring. Kort før pausen blev anfører Mirsad Suljic dobbelt målscorer, da han først satte en nedfaldsbold fra et hjørnespark i kassen og få minutter senere oversprintede han et par Viborg-spillere, inden han bankede bolden ind i det lange hjørne. Dermed 3-0 til AC Horsens ved pausen. I 2. halvleg blev AC-dominansen endnu større og efter 58 minutters spil kanonerede André Givskov et langskud ind bag en sagesløs Viborg-keeper til slutresultatet 4-0.

Cheftræner Mads Lyng havde følgende kommentar efter kampen: - Vi vinder 4-0 på en dag, hvor vi ikke formår at komme op i det tempo, vi gerne vil. Det må man jo sige er ok, men jeg er ærgerlig over, at vi bliver trukket ned i et for lavt tempo, da vi gerne ville have set et andet niveau i forhold til, at vi skal op mod en super god modstander næste weekend. Desværre bliver vi ikke matchet hårdt nok af det hold Viborg kommer med i dag, og dermed fik vi ikke helt det ud af kampen som vi havde håbet. Men vi skal selvfølgelig glæde os over 4 mål og at vi holder nullet. Alle var efter kampen klar over, at der næste weekend skal skrues markant op for tempoet og koncentrationen, hvis vi skal have noget med hjem fra Haderslev. Der venter os nu nogle vigtige træningspas, hvor vi skal have tempo ind i spillet, og vi skal have fundet de 14 mand der skal løfte opgaven når det går løs i turneringen på lørdag.

Foto: badenfoto.dk