Succesfuldt comeback for Agesen


15. februar 2012

Mads Agesen er en lykkelig mand i dag og det er svært at bebrejde den stærke midterforsvarer, der har været igennem et sandt skadeshelvede. Han fik comeback i gårsdagens træningskamp mod Røde Stjerne Beograd, hvor det blev til en halv times spilletid, og det var en glad Agesen, der for kort tid siden var igennem via Skype fra træningslejren i Tyrkiet.

- Det var fantastisk at spille i går og det har været det hele værd. Jeg fik en halv time på banen og selvom der blev skiftet en del ud på begge hold efter min indskiftning, så var vi stadig oppe mod stærke spillere. Jeg faldt fint ind i spillet og forsøgte at organisere og spille nogle gode bolde fremad banen, hvilket lykkedes meget fint. Jeg er egentlig ikke overrasket over, at det gik så godt, for jeg har præsteret godt på træningsbanen og det lykkedes mig at overføre det til kampen, fortæller Mads Agesen.

Han fik senest spilletid, da AC Horsens mødte SønderjyskE for 10 måneder siden, så det var et længe ventet comeback, men der var ikke nervøsitet fra hans side op til kampen mod Røde Stjerne Beograd.

- Jeg var ikke nervøs før kampen, men jeg var selvfølgelig spændt og glædede mig helt vildt. Mentalt var der slet ikke problemer, for jeg har længe trænet uden problemer og ser ikke mig selv som skadet. Smerterne er helt væk, forklarer Mads Agesen.

Han har fået blod på tanden og håber at få en rolle i lørdagens træningskamp mod det serbiske storhold Partizan Beograd.

- De 30 minutter mod Røde Stjerne Beograd har hjulpet mig meget i forhold til kampformen og jeg ser frem til endnu mere spilletid – mere vil have mere. Jeg føler mig fuldstændig klar til at få endnu flere minutter og det er kun Uffe (fysioterapeut), der passer på mig i forhold til følgeskader. Det er lidt af en balancegang, for jeg føler mig efterhånden klar til at blive testet af, så det er lidt som at tæmme en vild hest. Vi skal selvfølgelig gribe det rigtigt an, men jeg har i hvert fald ikke behov for at blive pakket ind i vat og forhåbentlig bliver det til en halvleg eller mere på lørdag mod Partizan Beograd, fortæller Mads Agesen.

Hvis de gode takter fortsætter, så banker han på til en plads i startopstillingen.

- Min form er super og hvis jeg får minutter på lørdag og igen i den sidste træningskamp mod SønderjyskE, så er kampformen på plads og så vil jeg da blive skuffet, hvis jeg ikke er i startopstillingen mod HB Køge, men sådan skal alle i truppen have det, slutter Mads Agesen.

Foto: badenfoto.dk