Superligabrag, Spiderman og bordfodbold


14. november 2011

AC Horsens lukker efterårssæsonen på CASA Arena Horsens med et brag af en kamp, når OB kommer på besøg lørdag den 19. november klokken 17.00.  Fynboerne gæstede CASA Arena Horsens for et par måneder siden og det blev et festfyrværkeri af en kamp, der sluttede med en 4-3 sejr til ”De Gule”.

Det tegner altså til at blive en seværdig kamp igen på lørdag og festlighederne begynder allerede fra klokken 16.00 under Syd-tribunen. Her byder AC Horsens og Horsens Legeland på aktiviteter for børn i alle aldre. Dyst i bordfodbold, test dit spark og vis hvor præcis du skyder i ”Football Shootout”. Der er også mulighed for at hygge sig i den specielle Spiderman-hoppeborg. Aktiviteterne kører frem til kickoff.

Under Syd-tribunen er der også mulighed for at deltage i showkampe og i pausen er der freestyleshow med Michael Toft, når AC Horsens' cheerleaders har optrådt. Hummel benytter også pausen til at sparke fodbold ud til publikum.

På Familieafsnittet sælger AC Horsens og Horsens Legeland popcorn, og børnene kan hygge sig i AC Horsens’ hoppeborg eller dyste i FIFA.

På lørdag sælger AC Horsens kampprogrammer sammen med et stort AC-flag og en speciel Søren Jochumsen-plakat for 30 kroner og der deles også gratis gule flag ud.

Klik her for at se en video af Michael Tofts freestyleshow