Surt nederlag til U-17


19. september 2011

Søndag led AC Horsens’ U-17 Divisionshold endnu et surt nederlag, da FC Roskilde kunne tage alle tre point med hjem, efter at have udnyttet en af deres to chancer i kampen.

I kampens første 30 minutter var AC ikke tæt nok på i duellerne, hvilket gav gæsterne for let spil og betød, at de kom igennem på siderne via en del omstillinger. AC stod generelt ikke ret godt på banen og kommunikationen var ikke god nok. Efter 14 minutters spil er der alt for stor passivitet hos AC's højre back Okan Özdemir, der ikke skubber op på sin direkte modspiller, som vender med bolden og Roskilde får spillet sig igennem i AC's højre side og slår et fladt indlæg på tværs, som bliver sat ind af en fri angriber på bagerste stolpe.

I pausen blev aftaler og den ønskede indstilling til tingene ridset op, og det var da også hjemmeholdet, der dominerede fra start til slut i denne halvleg. Desværre må det siges, at mellem felterne var AC gode og spillede fint, mens det i felterne ikke var kynisk og aggressivt nok, specielt i Roskildes felt i denne halvleg. Et hav af indlæg uden adresse, muligheder for indlæg som aldrig kom i felt og manglede løb i felt kendetegnede "De Gule" i denne halvleg. Dermed måtte hjemmeholdet yderst skuffende forlade banen som det bedstspillende hold, men uden point!

- Vi levere bare ikke godt nok i dag. Igen er vi ikke aggressive nok fra start, og kommer bagud pga. dårligt pres og forsvarsspil. Simple aftaler og principper overholdes ikke, og det er vi absolut ikke tilfredse med. Vi får bedre fat i 2. halvleg, men det går i stå på den sidste tredjedel af banen, og vi kan vel nærmest kun tælle en aktion, hvor vi via et langskud tvinger deres keeper til en redning. Det er ikke godt nok, og vi må bare erkende, at vi mentalt skal forbedre os, og vi skal arbejde endnu mere med spillet i felterne, udtalte en tydelig skuffet AC-cheftræner efter nederlaget.

Foto: badenfoto.dk