Sydbank Pokalen: Sikker 3-0 sejr til ”de gule”


3. oktober 2018

AC Horsens stod onsdag eftermiddag overfor Middelfart Boldklub i tredje runde af Sydbank Pokalen, og ”de gule” kunne rejse hjem med en sikker 3-0 sejr.

Der var blot spillet en håndfuld minutter, før hjemmeholdets keeper sendte bolden ud i fødderne på Mathias Kristensen. Han afleverede til Tobias Arndal, der næsten havde for meget tid foran mål, og han måtte se målmanden vinde den direkte duel.

AC Horsens mosede på gennem hele halvlegen, og efter godt en halv times spil kom Søren Reese først på en nedfaldsbold, men hans afslutning blev rettet af. Et minut senere – i det 35. minut – steg Lasse Kryger til vejrs og headede de gule gæster i front.

Værterne var sjældne gæster i det gule felt, men Kevin Ray Mendoza gav dem halvlegens eneste chance, da han skød bolden ud i fødderne på Martin Hedeager Jensen. Han forsøgte at lobbe bolden over Mendoza og i mål, men AC-keeperen kom stærkt tilbage.

I det 42. minut udbyggede AC Horsens føringen, da Sivert Heltne Nilsen sendte et godt indlæg ind til Mikkel Mena Qvist foran mål. Qvist headede på træværket, og Mads Juel Andersen bankede returen i kassen.

AC Horsens trak sig længere tilbage på banen i 2. halvleg, og det var småt med målchancer, men der blev scoret igen i det 84. minut. Sebastian Avanzini kom først på en lang bold i Middelfarts felt, og han blev nedlagt med ulovlige midler. Dommeren pegede på pletten, og Lasse Kryger tog ansvar. Han sendte bolden i kassen til højre for målmanden, der valgte den forkerte side.

Mere skete der ikke i kampen, og AC Horsens er klar til fjerde runde af Sydbank Pokalen.

Mathias Kristensen måtte forlade banen på grund af problemer med den ene ankel, men det er heldigvis ikke alvorligt.

AC Horsens: Mendoza, Nattestad, Juel Andersen, Qvist (Madsen, 70.), Nymann, Avanzini, Nilsen (Mortensen, 79.), Kortegaard, Arndal, Kristensen (Reese, 30.), Kryger.