Tak for fire fantastiske dage på Rema 1000 Fodboldskole


23. oktober 2019

Knap 80 drenge og piger valgte at tilbringe fire dage af efterårsferien på Rema 1000 Fodboldskole, og det var traditionen tro en stor succes.

Der blev tacklet, scoret, fintet og driblet til den store guldmedalje, og som altid var begejstringen stor, da superligaspillerne kiggede forbi til autografskrivning og træning med børnene.

AC Horsens har endnu engang trukket på frivillige kræfter for at få hjulene til at dreje rundt på Rema 1000 Fodboldskole, og Else Svømmeholm var som sædvanligt primus motor på køkkenholdet, der sørgede for brændstof til børnene.

- Vi er super glade for, at Else Svømmeholm endnu engang har taget dirigentstokken og udført et kæmpe stykke arbejde med at få maddelen til at fungere så godt, og hun har fået god hjælp fra sit team. Der skal lyde en stor tak til Else, resten af køkkenholdet, øvrige frivillige, trænere og ledere for at skabe nogle rigtig gode rammer for børnene, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

AC Horsens har igen fået flot opbakning fra sponsorerne.

- Vi har igen haft en række vigtige medspillere, og Rema 1000, Atria Danmark, Lantmännen Unibake, Harboe og Hummel har alle været afgørende for, at børnene har fået en god oplevelse, slutter Kristian Nielsen.