Talentskole krydsede klinger med Silkeborg


20. april 2016

AC Horsens Talentskole årg. 2004 har over 2 fredage krydset klinger med Silkeborgs Talentskole på grønsværen i 6 kampe af 20 minutter, hvor de første 3 blev spillet på hjemmebane og resterende i Silkeborg ugen efter. 

For mange af drengene var det første gang, de havde en gul trøje på med ACH logo og der var forventet premier nerver, da også mange forældre og familie medlemmer var mødt op på sidelinjen. Det var dog ikke til at se på selve banen, hvor AC Horsens´ sande værdier om hårdt arbejde, ydmyghed og sammenhold blev udført fra første dommerfløjt. Alle kampe var tætte og ligeværdige hvilket, sammenlagt 2 sejre og nederlag på mindst mulige margen samt 2 uafgjorte vidner om.

- Trænerteamet for Talentskolen er meget tilfreds med præstationerne på banen. Det er en berigelse at se, at drengene tager de input med fra de trænings samlinger, som har været afholdt siden opstart november måned og forsøger at udføre det på banen, udtaler Carsten Nederby – leder af Talentskolen. 

- Vi har især haft fokus på 1:1 situationer samt blive retvendt og sætte fart, når mulighederne byder sig på en 8 mands bane og Silkeborg IF gav kamp til stregen med masse af intense men fair nærkampe. Vi er der, hvor vi skal være lige nu, i forhold til kommende udtagelse af ACH U13 årg. 04, men dette sker heller ikke uden stor hjælp og opbakning fra trænere og ledere blandt samarbejdsklubberne slutter Carsten Nederby.