Thykjær Turisttrafik: Fantastisk samarbejde med AC Horsens


11. januar 2019

AC Horsens har taget hul på 2019 med stor opbakning fra klubbens sponsorer og samarbejdspartnere, og der har været godt gang i gentegningerne.

Thykjær Turisttrafik har været en af klubbens loyale sponsorer gennem rigtig mange år, og sponsoratet går endda længere tilbage end 1994, hvor AC Horsens blev stiftet, for busselskabet var også sponsor i moderklubben Horsens fS i en længere årrække.

Thykjær Turisttrafik og AC Horsens er netop blevet enige om en forlængelse af sponsoratet, og det var en forholdsvis nem beslutning for begge parter.

- Vi har et fantastisk samarbejde med AC Horsens. Vi møder en masse AC Horsens-sponsorer og AC Horsens-fans via vores sponsorat, og det giver et rigtig godt netværk, der gavner vores forretning, fortæller driftschef Kim Andersen fra Thykjær Turisttrafik.

Han er selv ivrig deltager i førkampsarrangementerne og kører ofte spillerbussen til udekampene.

- For os er det unikt, at vi følger trænere og spillere så tæt på udebaneturene, og vi har også et rigtig godt forhold til administrationen, som vi kører til diverse arrangementer. Vi kan kun sige, at det er dejligt at være en del af AC Horsens, lyder det fra Benjamin Andersen og Kim Andersen.

Klik her for at læse mere om Thykjær Turisttrafik.