Tilmeld dig AC Horsens fanliga i 3F Superliga Picks og vind en spillertrøje


25. februar 2020

3F Superliga Picks er tilbage med masser af præmier og nu kan du komme med i AC Horsens fanliga, hvor du kan vinde en spillertrøje.

28. februar går det løs, når første kamp spilles i forårsudgaven af 3F Superliga Picks. Det er sjovt og alle kan være med. Du behøver ikke kende spillernes individuelle styrker for at spille med om præmierne eller håneretten over vennerne.

Tilmeld dig spillet her: https://picks.dk/play/3f-superliga-picks-2020-for%C3%A5r

I 3F Superliga Picks skal man vælge udfaldene i kampene og rangere dem efter, hvad man tro mest på. Hvis du har størst tro på sejr til AC Horsens i en runde, så skal den rykkes op på det maksimale antal point, og det udfald, du er mest usikker på, skal du rykke ned på det mindste antal point.

Sådan spiller du 3F Superliga Picks.

Som noget nyt kan du nu dyste direkte mod andre AC Horsens-fans og den bedste i AC Horsens-ligaen, når spillet er slut vinder en spillertrøje. Det er helt gratis at være med i ligaen, og du kommer automatisk med ved at vælge AC Horsens som dit favorithold.

Du kan også lave dine egne ligaer i spillet, hvor du kan tæve vennerne eller vinde over kollegerne. Og hvis du vælger Picks Plus, så spiller du med om præmierne. Den bedste i hver runde vinder et sæsonkort til en valgfri klub og førstepræmien, når spillet er slut er en fodboldreje til 10.000 kr.

Støt AC Horsens i 3F Superliga Picks og tilmeld dig fanligaen. Spillet starter 28. februar, når AGF møder Hobro kl. 19.