Tilmeld dig AC Horsens’ fodboldskole her


11. februar 2012

AC Horsens fastholder traditionen og inviterer til fodboldskole i påsken fra den 31. marts til den 3. april – alle dage ruller bolden fra klokken 9.00-14.30.

Fodboldskolen er for piger og drenge født i perioden 1999-2006 (U-5 til U-13), og de vil få fire dage med fokus på leg og fodbold, træning efter principperne i ”den gule tråd”, træning af Superligaspillere fra AC Horsens, frugt to gange dagligt samt frokost, flot blå/sort tøjpakke fra Hummel, en drikkedunk og en lækker bold (tøjpakken indeholder strømper, shorts, t-shirt og sweatshirt). Som noget nyt er der også mulighed for at fravælge tøjpakken.

Tilmelding foregår her på AC Horsens’ hjemmeside, hvor de første 200 deltagere får plads på fodboldskolen. Når de 200 pladser er fyldt ud, er der desværre ikke plads til flere.

Klik på dette link for at gå til information og tilmelding (hvis du ønsker at købe med tøjpakke, så skal du udfylde ”med tøjpakke” og ”fodboldskole” og hvis du ønsker at købe uden tøjpakke, så skal du udfylde ”fodboldskole” og ”uden tøjpakke. Teksten fremgår i de gule bjælker.)