Tilmelding til DGT 2


9. juni 2011

Der har været en fantastisk opbakning til ”den gule tråd”-forløbet og de indledende øvelser til endnu et forløb er allerede i gang.  

- Vi tager ud til samarbejdsklubberne for at finde trænere til ”den gule tråd”-forløbet 2 (DGT 2) og vi begyndte i FC Horsens i tirsdags. Vi har fået flere samarbejdsklubber siden det første forløb blev skudt i gang og i aften skal jeg for eksempel ud til RHS, der er en af de nye samarbejdsklubber, så vi håber på et hold med 35-40 kursister, fortæller koordinator Claus Troelsen.

Kursisterne på DGT 1 brugte rigtig mange timer på forløbet og DGT 2 bliver knap så tidskrævende.

- Tiden er et vigtigt paramter, så vi har simpelthen valgt at halvere tidsforbruget. Det betyder, at ledelsesstrategier for eksempel er skilt ud og vi har 100 procent fokus på det, der er relevant for trænerne, konstaterer Claus Troelsen.

DGT 2 kører fra den 14. august og cirka et år frem.

Hvis du er træner i en klub, der er med i AC Horsens Fodboldsamarbejde og gerne vil deltage på DGT 2, så skal du kontakte ungdomsformanden i din klub. Du er også velkommen til at sende en mail med navn, klub og den årgang du træner til Knud Albertsen fra AC Horsens Fodboldsamarbejde på ka@achorsens.dk eller koordinator Claus Troelsen på ct@achorsens.dk.