Tilmelding til GroundCollege er åben


16. juni 2020

AC Horsens har stor succes med GroundCollege ude i samarbejdsklubberne, og i denne sæson har over 100 børn haft ugentlige træningspas i de nære træningsmiljøer.

Samarbejdsklubberne FC Horsens, Hatting-Torsted, Stensballe IK og Horsens Nord har alle velvilligt stillet deres kunstgræsbaner til rådighed for GroundCollege, og det har været en fornøjelse at opleve den flotte opbakning.

Der er flere nyheder i denne sæson, og i år lancerer AC Horsens MiniGroundcollege for alle drenge og piger fra U7-U9. Tilbuddet gælder 20 træningspas i sommerhalvåret, og AC Horsens har valgt at dele op i årgange for at optimere børnetræningen for den enkelte årgang.

Både GroundCollege og MiniGroundcollege tilbydes mandag og tirsdag, så holdtræningen kan forberede næste weekends kamp uden forstyrrelser.

Et andet nyt tiltag bliver for målmænd i U11-U12 årgangene, som fredage i sommerhalvåret tilbydes målmandstræning på CASA Arena Horsens.

Alle træningspas på GroundCollege, MiniGroundcollege og MålmandsGroundcollege bliver tilrettelagt og udført af trænere fra AC Horsens’ akademi.

Du kan tilmelde dig og finde info på www.groundcollege.dk

Du er også velkommen til at kontakte Kristian Høeg på kh@achorsens.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.