Tilskuerfremgang i AC Horsens


22. november 2011

AC Horsens har leveret en række overbevisende præstationer her i efteråret og det har skabt øget fokus på ”De Gule” fra medier, tilskuere og sponsorer.

Der har aldrig tidligere været så mange sponsorer i AC Horsens og tilskuerne har også fået øjnene op for AC Horsens. I foråret lå AC Horsens’ gennemsnitlige tilskuertal på 4.413 og her i efteråret har 5.044 i gennemsnit fundet vej til CASA Arena Horsens, når ”De Gule” har spillet på hjemmebane.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vores målsætning er et gennemsnitligt tilskuertal på 6.000 til vores hjemmekampe og vi har rykket os det første stykke via events omkring kampene, markedsføring og flot spil på banen.  Vi har arbejdet stenhårdt på at gøre det endnu mere attraktivt at være tilskuer på CASA Arena Horsens og vi fortsætter selvfølgelig, når vi åbner forårssæsonen mod HB Køge, men vi er heller ikke naive. Det kræver hårdt arbejde, men vi er klar til at tage det lange, seje træk for at få flere tilskuere på vores flotte hjemmebane, fortæller direktør Henrik Ravn og fortsætter:

- Hvis man kigger på det rent sportslige, så er der blevet kræset om tilskuerne med blandt andet 4-3 sejren over OB og 2-0 sejren over FC København, og vi var ubesejrede efter sæsonens første fem kampe. Vi har spillet rigtig flot fodbold i mange kampe, så det har været underholdende at se fodbold på CASA Arena Horsens. Herfra skal lyde en stor tak til de tilskuere, der har bakket op om os gennem efteråret.

AC Horsens spillede efterårets sidste hjemmekamp i lørdags, da OB gæstede CASA Arena Horsens og der spilles om point igen i begyndelsen af marts, når HB Køge kommer på besøg.

Foto: badenfoto.dk