Tiltrængt fridag i Tyrkiet


30. januar 2019

I dag blev AC Horsens-spillerne tildelt en fridag på træningslejren i Belek, og det var tiltrængt ovenpå gårsdagens træningskamp mod Sturm Graz og hårde træningspas i løbet af de seneste dage.

Vejret var ikke just til de helt store udendørs aktiviteter fra morgenstunden, for det tordnede og regnede, men det klarede op i løbet af dagen.

Bjarke Jacobsen var glad for, at der faldt en fridag af i dag.

- Det var tiltrængt for mit vedkommende, for jeg døjer lidt med et trælår, som jeg fik til træning, inden vi tog afsted. Det var egentlig ved at være fint nok, men så fik jeg et slag samme sted, da vi spillede kamp. Jeg har været i svømmehallen og i saunaen og ellers bare slappet af, fortæller Bjarke Jacobsen og fortsætter:

- Vi fik lov til at gøre, hvad vi havde lyst til, og der er blevet restitueret godt. Folk med småskavanker har fået lidt ekstra tid til at blive klar, og nogen var en tur i et shoppingcenter, mens andre trillede lidt med en bold og var i spa og sauna. Ellers er der bare blevet hygget på værelserne, lyder det fra Bjarke Jacobsen.

I morgen er det business as usual, når trænerteamet samler spillerne til to træningspas.

Hvis du ikke allerede følger AC Horsens på Instagram, så er det en god idé at begynde nu, for her kommer du ind bag kulisserne på træningslejren, når spillerne overtager den gule Instagramkonto.