Tirsdagens reaktioner


18. oktober 2011

B.T. tildeler kampen karakteren 7:

”Rimeligt underholdende i Horsens, da FCK efter 12 kampe som ubesejret led første nederlag. Flot holdpræstation af jyderne sikrer tre point.”

B.T. tildeler AC Horsens et karaktergennemsnit på 7,5:

Søren Jochumsen 7

Anders Nøhr 7

Morten Rasmussen 7

Niels Lodberg 10

Thomas Kortegaard 7

Lasse Kryger 7

Martin Retov 7

Martin Spelmann 10

Jeppe Mehl 7

Henrik Toft 4

Gilberto Macena 10

Kenan Hajdarevic 7

B.T. tildeler FC København et karaktergennemsnit på 4,0:

Johan Wiland 7

Lars Jacobsen 4

Sölvi Ottesen 4

Ragnar Sigurdsson 4

Pierre Bengtsson 02

Christian Bolaños 7

Christian Grindheim 4

Claudemir 4

Thomas Delaney 02

César Santin 02

Dame N’Doye 4

B.T. kårer Niels Lodberg til banens bedste: “Han og Rasmussen holdt FCK’erne i kort snor. Dame N’Doye blev aldrig rigtigt farlig, og det var især Lodbergs fortjeneste.”

B.T. kårer Gilberto Macena til den sjove: ”Fremragende detaljer ved 2-0 målet. Sled sig fri af Sigurdsson og rundede Wiland, inden han lagde den i nettet.”

 

Ekstra Bladet tildeler kampen fire stjerner ud af seks mulige:

”Horsens-træner Johnny Mølby er et af de danske navne, der har været nævnt som mulig ny landstræner. Det job er han ikke klar til endnu. Heller ikke om et, to eller tre år. Men på den lidt længere bane, kan han sagtens komme i spil – i hvert fald hvis man dømmer ud fra hans foreløbige arbejde i Horsens. Et røvkedeligt hold er blevet udviklet til at spille virkelig seværdigt bold. Masser af mod er en af de mange kvaliteter, som Mølby har pumpet ind i sine tropper. Og det blev brugt som hovedmiddel til at sænke FCK’erne for første gang i efteråret.”

Ekstra Bladet tildeler AC Horsens et karaktergennemsnit på 3,4:

Søren Jochumsen 3

Anders Nøhr 3

Niels Lodberg 4

Morten Rasmussen 4

Thomas Kortegaard 3

Lasse Kryger 3

Martin Spelmann 5

Martin Retov 4

Jeppe Mehl 4

Henrik Toft 2

Gilberto Macena 4

Kenan Hajdarevic 2

Ekstra Bladet tildeler FC København et karaktergennemsnit på 2,3:

Johan Wiland 3

Lars Jacobsen 3

Sölvi Ottesen 3

Ragnar Sigurdsson 1

Pierre Bengtsson 2

Christian Bolaños 3

Claudemir 2

Christian Grindheim 2

Thomas Delaney 2

Cesar Santin 2

Dame N’Doye 3

Johan Absalonsen 2

Ekstra Bladet kårer Martin Spelmann til kampens spiller.

Ekstra Bladet udtager Johnny Mølby, Morten Rasmussen, Martin Spelmann og Gilberto Macena til rundens hold:

Johnny Mølby: ”Gennem hele efteråret har østjyderne været et af de positive indslag. Og det har træneren ubetinget en stor del af æren for. Han har et hold, der igen i triumfen mod FCK beviste, at det fungerer som en enhed, men som også har plads til individualister som blandt andre Gilberto Macena. Godt gået.”

Morten Rasmussen: ”Rasmussen var uhyre kontant i sin spillestil og var manden, der tog de fleste dueller med N’Doye. Det kan man umuligt gøre i en hel kamp uden at tabe et par stykker, men Horsens-forsvareren stod godt og fik bremset de fleste løveforsøg tidligt.”

Martin Spelmann: ”Atter en utrolig arbejdsindsats fra Spelmann, der må have løbet flere kilometer end nogen anden superligaspiller i dette efterår. Midtbanedirigenten bandt Horsens-defensiven sammen og var samtidig en offensiv urkraft, der skabte flere kontrachancer.”

Gilberto Macena: ”I 90 minutter kunne FCK-defensiven holde stand over for Superligaens ubestridte målkonge i dette efterår, der under hele kampen lurede på chancen. Men i overtiden brast det islandske klippefjeld under de brasilianske sambarytmer, da Macena med en genial vending rundede Sigurdsson og køligt udplacerede Wiland i målet. Gilbertos superligamål nr. 50, hvilket gør ham til den tredjemest scorende udlænding i ligaens historie. Todi Jönssons rekord på 72 mål er inden for rækkevidde!”

TV2 Sport

TV2 Sports ekspert Poul Hansen har udtaget fire AC-spillere til rundens hold: Søren Jochumsen, Niels Lodberg, Martin Retov, Gilberto Macena.

Foto: badenfoto.dk