To sydafrikanske klubber kigger på Stenild


11. december 2011

Kenneth Stenild skal til prøvetræning i Sydafrika i den kommende uge, hvor to klubber vil følge den 24-årige målmand.

Stenild skal træne med Durban-klubben Lamontville Golden Arrows Football Club, og SuperSport United Football Club, der ligger i Pretoria nær Johannesburg, vil også følge AC-keeperen under prøvetræningen.

- Klubberne er blevet opmærksomme på mig gennem min agent, som har sendt dvd-materiale og mit cv til dem. Jeg kender ikke meget til klubberne, som jeg kun har læst om på nettet, men de spiller i en liga med højt niveau og potentiale, og mange spillere skifter fra den sydafrikanske liga til større europæiske ligaer, så jeg håber selvfølgelig også, at det kan blive et springbræt for mig, hvis vi bliver enige, fortæller Kenneth Stenild og fortsætter:

- SuperSport United Football Club har seks-syv landsholdsspillere og Sibusiso Zuma i truppen, og Lamontville Golden Arrows Football Club har blandt andre Elrio Van Heerden i truppen.

Han glæder sig til at snuse til sydafrikansk fodbold.

- Det bliver spændende og en oplevelse for livet under alle omstædigheder. I første omgang skal jeg forsøge at danne mig et indtryk af klubben, kulturen og landet, men jeg håber da på en aftale, fortæller Kenneth Stenild.

Foto: badenfoto.dk