To x comeback af U-17


9. november 2011

Lørdag delte AC Horsens’ U-17 Divisionshold point med Hvidovre i en tæt affære på kunstbanen ved CASA Arena Horsens. To gange var hjemmeholdet bagud, men alligevel var ”De Gule” ikke tilfredse med resultatet. En dårlig første halvleg kostede sejren, men 2. halvleg så væsentlig bedre ud fra AC's side.

Allerede efter 10 minutters spil mistede AC Horsens bolden i bagkæden og en ufarlig situation gav Hvidovre et alt for nemt føringsmål. Herefter kunne det være gået endnu værre for ”De Gule” der så lidt rystede ud og lavede et hav af uprovokerede fejl, hvilket gav gæsterne to store chancer. Det lykkedes dog hjemmeholdet at få bedre fat og efter 30 minutters spil lykkedes en hjørnesparkskombination og centerforsvareren Mathias Damgaard kunne prikke bolden over stregen til 1-1. Herefter sad AC Horsens på spillet, men tre minutter før pausen lavede hjemmeholdet et dumt frispark på kanten af eget felt og da opdækningen på det efterfølgende spark ikke var i orden, kunne Hvidovre gå til pausen med en 2-1 føring.
Det var heldigvis et helt andet gear som ”De Gule” startede 2. halvleg i og allerede efter et minuts spil var hjemmeholdet igennem i Hvidovres felt og Mirsad Suljic lagde en bold bagud til Okan Özdemir, der sikkert sendte bolden i nettet til 2-2. Resten af kampen bølgede meget, men med et overtag til AC-drengene, da de vandt langt flere dueller og nærkampe og reducerede de "dumme" fejl markant. Til trods for en del chancer med spektakulære Hvidovre-redninger på målstregen, så kom bolden ikke i mål og kampen endte 2-2.

Cheftræner Mads Lyng havde følgende kommentar efter kampen:

- Når man er bagud to gange og får 2-2 så burde man måske være tilfreds, men når vi ser på de mange muligheder vi havde i 2. halvleg, hvor vi ganske simpelt via fysisk styrke i dueller og nærkampe dominerede kampen, så er det simpelthen så ærgerligt, at vi leverer en så dårlig og ukoncentreret 1. halvleg. De chancer Hvidovre får kommer af dumme fejl, hvor vi har alle muligheder for at skille os af med bolden tidligt i bagkæden, men vælger en løsning som giver Hvidovre-spillerne mulighed for at komme tæt på os, hvilket koster boldtab foran eget felt. Det er bare ikke godt nok, og det skal vi have rettet op på allerede i den kommende uge. Til gengæld må jeg rose spillerne for den indsats og vilje de kommer ud med til 2. halvleg, hvor vi med en anelse mere held havde puttet bolden i kassen et par gange mere. Men vi må acceptere, at en god halvleg ikke er nok, og nu skal vi arbejde på at levere to gode halvlege i Odense næste lørdag mod bundholdet fa FC Fyn, som gennem de seneste par runder er begyndt at hente point og selvtillid, fortæller Mads Lyng.

Foto: badenfoto.dk