Tobias Arndal jagter nye udfordringer


12. juni 2019

For to år siden indledte Tobias Arndal to ugers prøvetræning i AC Horsens, og det gik så godt, at han blev udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2018.

Siden blev kontrakten forlænget frem til sommeren 2021, og der var store forventninger til Arndal i den gule trøje, men det har været småt med spilletid, og nu er parterne blevet enige om at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning.

- Tobias Arndal har brug for fast spilletid for at udvikle sig yderligere, og det kan vi ikke garantere ham i AC Horsens, så derfor sender vi en dygtig og vellidt spiller videre til en anden klub, der får glæde af ham. Vores plan var at udvikle ham til næste niveau, og vi er kommet langt hen ad vejen, men Tobias har brug for regelmæssig spilletid for at tage næste skridt. Tobias er en rigtig god fyr og en dygtig fodboldspiller, og han har været en fantastisk repræsentant for os og vores værdier. Vi ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, fortæller manager Bo Henriksen.

Tobias Arndal nåede 34 kampe og scorede to mål for AC Horsens, og han ærgrer sig over, at han nu forlader klubben, men han kalder det også et nødvendigt skridt.

- Mit ophold i AC Horsens har været lidt blandet, for jeg havde et godt første år, hvor jeg var ny i gamet og fik en masse indhop, men siden har jeg ikke fået den spilletid, jeg har brug for. Jeg vil være den bedste udgave af mig selv, og det kræver spilletid, men det kan AC Horsens desværre ikke tilbyde, og derfor er jeg nødt til at tage næste skridt. Jeg har været glad for at være en del af klubben og truppen, der består af fantastiske gutter, men jeg er nødt til at tænke på min egen karriere, fortæller Tobias Arndal.