Toft: Kamp som alle andre


16. september 2011

Henrik Toft var OB-spiller i en enkelt sæson, inden han skiftede til AC Horsens i sommer og på mandag kan han så se frem til et gensyn med sine tidligere holdkammerater, når Henrik Clausens mandskab gæster CASA Arena Horsens.

En kamp, der på den ene side er lidt speciel, men som på den anden side er en kamp som alle andre.

- Nu har jeg efterhånden mødt en del tidligere holdkammerater, men det er selvfølgelig altid lidt specielt at møde en af sine gamle klubber. I princippet er det dog en kamp som alle andre og vi skal bruge den til at fortsætte vores gode rytme, lyder det fra Henrik Toft.

Han spillede en stor kamp i Haderslev for knap en uge siden og han øjner point igen på mandag, hvis ”De Gule” finder de samme takter frem mod OB.

- Hvis vi bringer samme indsats som mod SønderjyskE, så har vi også mulighed for point mod OB og så må tiden vise, om det bliver til et eller tre. Men det kræver samme solide indgang og det er vi nødt til at have, hvis vi skal have stabilitet i tingene, fortæller Henrik Toft, der ikke har givet Johnny Mølby gode råd om sine tidligere holdkammerater.

- Jeg kunne måske fortælle ham lidt om de enkelte spillere, men han har set dem utallige gange, så han kender opgaven, fastslår Henrik Toft.

OB triumferede i går med 3-1 sejren over Wisla Krakow på Stadion Miejski og på mandag skal Utaka og co. så indstille sig på opgaven mod ”De Gule”. Henrik Toft har selv prøvet at spille europæisk for OB og han er ikke i tvivl om, at Henrik Clausens tropper er forberedt på mandagens opgave, selvom det kan være svært at skabe succes i to turneringer.

- Der ligger en mental udfordring i det, for man bruger rigtig meget energi, når man spiller europæisk og det kan efterfølgende blive et problem at komme op at ringe i Superligaen. Men jeg ved, at de har meget fokus på det, så vi skal ikke forvente en nemmere opgave af den grund. OB vil gerne præstere både herhjemme og i Europa ligesom FC København har været gode til, forklarer Henrik Toft.

AC Horsens går til opgaven mod OB med masser er optimisme efter to sejre i træk.

- Vi kom tilbage på sporet med sejren i SønderjyskE, men vi har AGF-kampen i frisk erindring. I den kamp præsterede vi ikke og vi skal vise, at vi er i stand til at komme ind i en stabil, solid periode, så vi kommer frem til toppræstationerne, lyder det fra Toft, der igen fandt tilbage til det gode samarbejde med de offensive folk.

- Hvis vi ser bort fra kampen mod AGF, hvor ingen af os ramte dagen, så har der været en fin forståelse mellem mig, Gilberto og de andre offensive spillere. De er dygtige til at komme omkring mig, men vi skal fortsat udvikle vores samarbejde.

Foto: badenfoto.dk