Topbrag i U-19 Divisionen


17. juni 2011

U-19 Divisionen går ind i sin afgørende fase og AC Horsens ligger med helt fremme som rækkens nummer 1. Holdet har hentet 64 point i de foregående 28 spillerunder, mens de nærmeste forfølgere fra HB Køge og Næstved ligger lige efter med 63 point. Slutprogrammet for AC Horsens byder på Næstved hjemme i morgen samt FC Svendborg ude den 26. juni.

- Vi møder i morgen Næstved, som er et godt fodboldhold, og vi forventer en kamp med masser af nerve og intensitet. Der er ikke tvivl om, at begge hold skal gå efter sejren fordi HB Køge som lige nu indtager andenpladsen i rækken har en overkommelig opgave i denne runde, når de møder Næsby Boldklub som indtager en bundplacering i divisionen, lyder det fra cheftræner Claus Troelsen

Sidst AC Horsens og Næstved mødtes i Næstved, trak Næstved det længste strå med sejr på 2-1, hvilket var fuldt fortjent.

- Vi mødte et fysisk utrolig stærkt og velorganiseret hold i efteråret, og vi ramte på ingen måde vores niveau i den kamp. Vi er meget forberedte til kampen i morgen og vi har naturligvis indhentet information omkring holdet, samtidig med at jeg selvfølgelig har set dem spille her i foråret. Vi ved også, at de, siden sidst vi mødte dem, har skiftet træner og ændret deres spillestil som ifølge min vurdering har gavnet dem i positiv retning. De har fået flere strenge at spille på under deres nye træner, men som sagt er vi utrolig godt forberedte på Næstved og forventer at vi sætter os på kampen fra start til slut, fortæller Claus Troelsen.

Gennem det meste af sæsonen har der været tæt kamp om pladserne i top 3, og det er der også helt til det sidste, hvilket er lidt specielt i dette års udgave af U-19 divisionen.

- Det er klart, at det har været en spændende sæson indtil videre og vi har hele vejen igennem turneringen kæmpet hårdt sammen med HB Køge og Næstved om toppladserne. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om, at der skulle mange point til for at ligge øverst, når sæsonen slutter d. 26. juni, men at vi skal have 70 point for at trække det længste strå er måske alligevel lidt overraskende. Vi ved, at vi med sejre i de 2 sidste kampe vinder turneringen og det går vi benhårdt efter, understreger Claus Troelsen.

Kampen mellem AC Horsens og Næstved spilles mens byggerodet tager til på CASA Arena Horsens grundet koncerten med Bon Jovi, men det er ikke noget der generer træneren.

- Vi har længe været klar over, at der måske kunne opstå lidt forvirring omkring hvordan og hvorledes tingene skulle foregå omkring denne kamp, men Knud Albertsen (Forretningsfører i AC Horsens) har været god til at udstikke de retningslinjer som vi skal følge i forbindelse med kampen. Spillerne fra begge hold er informeret og derfor er der intet, der forhindrer os i at være topfokuserede på morgendagens opgave, slutter Claus Troelsen

Truppen til kampen som fløjtes i gang på CASA Arena Horsens bane 2 kl. 13.00
1.Can Dursun
3.Hüseyin Sarigöz
5.Nihad Islamovic
6.Mads Kløve Hallstrøm
7.Jesper Fries
8.Mads Damgaard
9.Patrick Nielsen
10.Patrick Grønbech
12.Kristoffer Gjettermann
15.Michael Nielsen
16.Jakob Rasmussen
17.Ergjan Zejnullahu
18.Seamus Peare Bartholdy
19.Mads Høgel