Trænerrokade på Akademiet


8. august 2019

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang, og de gule akademihold har vist i opstarten, at de er klar til at spille om point, når sæsonen sparkes i gang.

Henover sommeren er der foretaget en trænerrokade på de tre yngste hold, og det er sket på baggrund af, at sidste sæsons U15-træner, Steffen Pedersen, har haft et ønske om mere tid sammen med familien.

Det betyder, at Anders Wittorff, der havde ansvaret for U14 i sidste sæson, bliver cheftræner for U15, og Simon Aaes rykkes op fra U13 til cheftrænerposten på U14. Aaes’ sideordnede makker fra sidste sæson, Séamus Peare Bartholdy, bliver cheftræner for U13.

- Séamus Peare Bartholdy har fået en rigtig god start på Akademiet, siden han skiftede fra VSK Aarhus for godt et halvt år siden, og han er klar til at løfte opgaven som cheftræner sammen med en assistenttræner. Simon Aaes er et af vores allerstørste trænertalenter, og han udvikler sig fantastisk flot, hvilket vi er stolte af i vores miljø. Vi har store forventninger til den årgang, og Aaes er den helt rette mand til den opgave. Anders Wittorff passer som fod i hose til U15 med de kvaliteter, han har og den trænerprofil han er, og ham forventer vi os også meget af, fortæller talentchef Claus Troelsen og fortsætter:

- Vi har en helt klar strategi om, at vi både vil udvikle spillere og trænere i vores miljø, og derfor glæder det mig også rigtig meget, at vi rekrutterer indefra med denne rokade. Trænerne har bevist sig i vores miljø, og det anerkender vi ved at fastholde dem, hvilket giver en rigtig vigtig kontinuitet for alle på akademiet, lyder det fra Claus Troelsen.

 Trænerrokaden får ikke konsekvenser for trænerkonstellationerne på U17 og U19.