Tre hjemmekampe for 150 kroner


31. marts 2019

Tidligere i dag kunne AC Horsens offentliggøre programmet for runde 27-32, og der venter en række spændende kampe mod SønderjyskE, AGF og Vejle Boldklub.

Opbakningen fra de gule fans kan være stærkt medvirkende til, at ”de gule” kæmper sig til de resultater, der skal til for at opfylde målsætningen om endnu en sæson i Superligaen, og derfor tilbyder AC Horsens nu en attraktiv billetpakke, der giver adgang til alle tre hjemmekampe for kun 150 kroner.

Billetpakken giver adgang til at overvære kampene fra Nordtribunen, og den kan allerede nu købes via achorsens.dk. Bemærk at billetten gælder til alle tre kampe, så det vil være en god idé at passe godt på den (alternativt kan man printe den ud igen). Det er selvfølgelig også muligt at scanne sin billet direkte ved indgangsmøllen via smartphone.

Sidste frist for køb af billetpakken er torsdag den 4. april klokken 12.00.

AC Horsens har valgt at tilgodese sæsonkortholderne på Nordtribunen med tre ølbilletter eller tre sodavandsbilletter, og de kan afhentes i Informationen ved siden af fanklubben fredag den 5. april fra klokken 18.00-19.00.

Klik her for at gå direkte til køb af billetpakken.