Trist punktum mod HB Køge


30. november 2014

Søndag eftermiddag satte De Gule punktum for sæsonen. Desværre blev det ikke den bedste afsked med 2014 for Bo Henriksen tropper, da gæsterne fra HB Køge fortjent kunne tage hjem til Sjælland med alle 3 points.

Kampen startede skidt for hjemmeholdet, da HB Køges Brandao allerede efter 9 minutter bragte sjællænderne i front. Jakob Busk reddede i første omgang, men Brandao var over riposten og scorede til 1-0.

Generelt virkede AC Horsens spillerne et eller to skridt efter HB Køge gennem det meste af kampen. Bo Henriksen havde inden kampen advaret mod HB Køges farlige brasilianerne i front, men efter 28 minutter havde de begge scoret. Her bragte Bruninho nemlig HB Køge på 2-0 på et skud i det korte hjørne.

Dermed var det for alvor op ad bakke for hjemmeholdet. Desværre var det meget småt med de kreative ting fra De Gule, der stort set ikke truede Frederik Dues mål i første halvleg. HB Køge spillede efter deres tidlige føring afventede og lurede på kontraer, men det blev ved 2-0 til HB Køge ved pausen.

Billedet var det samme i 2. halvleg. Gæsterne var afventende og fokuserede på en kompakt defensiv for at holde deres føring. De Gule virkede rådvilde når de nærmede sig målet, og først i slutningen af kampen pressede AC’erne for alvor på.

Det gav en friløber til Troels Kløve som Frederik Due i HB Køge målet flot reddede samt en god hovedstødschance ved Jeppe Mehl, der dog placerede bolden lige på målmanden. I overtiden kom reduceringen dog fra Andre Bjerregaard, der fladt sparkede bolden i nettet udenfor Frederik Dues rækkevidde.

Mere blev det dog ikke til, og Bo Henriksen og spillerne må gå slukørede på ferie med nederlag i de sidste to kampe. Nu gælder det om at få batterierne ladet grundigt op til foråret, når sæsonen genoptages den 15. marts på hjemmebane mod Roskilde.

Kampfakta:

AC Horsens - HB Køge 1-2 (0-2)

Mål:

9. 0-1 Brandao

28. 0-2 Bruninho

92. 1-2 Andre Bjerregaard

 

AC Horsens:

Jakob Busk

Frederik Helstrup, Jacob Berthelsen, Bubacarr Sanneh, Thomas Kortegaard

Jeppe Mehl, Troels Kløve, Janus Drachmann, Mathias Nielsen

Andre Bjerregaard, Jude Nworuh

 

Udskiftninger:

23. Bubacarr Sanneh ud - Steffen Kielstrup ind

67. Jude Nworuh ud - Kjartan Henry Finnbogason ind

74. Thomas Kortegaard ud - Joseph Mensah ind

 

Advarsler:

83. Andre Bjerregaard

86. Frederik Helstrup

 

HB Køge:

Frederik Due

Søren Henriksen, Sylvester Seeger-Hansen, Bruninho, Brandao, Philip Zinckernagel, Nikolaj Hansen,

Daniel Arrocha, Anders Nielsen, Kristian Pedersen, Alexander Luwig

 

Udskiftninger:

87. Brandao ud - Christian Andersen ind

 

Advarsler:

51. Nikolaj Hansen

76. Daniel Arrocha

86. Bruninho

89. Søren Henriksen

94. Kristian Andersen

 

Man of the match:

Mathias Nielsen

 

1.090 tilskuere

 

Dommer: Henrik Overgaard

Foto: badenfoto.dk