Truppen mod AaB


4. november 2011

AC Horsens og AaB mødes for 55. gang i danmarksturneringen, når dommer Henning Jensen fløjter morgendagens opgør på Energi Nord Arena i gang klokken 17.00.

De to hold stod senest overfor hinanden den 6. august, hvor AaB gæstede CASA Arena Horsens i en seværdig og højdramatisk kamp, der bød på hele seks scoringer – tre til hvert hold. Lasse Kryger, Henrik Toft og Niels Lodberg scorede målene for ”De Gule”.

AaB fik en fremragende start på sæsonen, inden holdet fik en resultatmæssig sløj periode, men nu er Kent Nielsens mandskab tilbage på sporet igen. I forrige runde vandt AaB med 2-1 over OB og i søndags hentede det nordjyske mandskab det ene point på Brøndby Stadion.

- AaB har været igennem en lidt svær periode, men har fundet takterne igen med sejren over OB og det ene point i Brøndby efter en taktisk og disciplineret indsats. Det er flot at hente et point på Brøndby Stadion, når man spiller 10 mod 11 i over en halvleg, lyder det fra Johnny Mølby.

- AaB er et fysisk stærkt hold med spændende angribere og kanter som Chris Rolfe og Anders Due, der bevæger sig godt og har et godt skud. På den centrale del af banen er der masser af erfaring og fysik i spillere som Thomas Augustinussen, Rasmus Würtz og Kenneth Emil Petersen, fortsætter Mølby.

I lørdags kunne han se sit mandskab producere masser af chancer i 1-1 kampen mod Silkeborg.

- Vi er inde i en fin periode, hvor vi har spillet rigtig gode kampe, men i lørdags var skarpheden foran mål ikke i top. Vi producerede ellers mange chancer og der var meget bevægelighed og energi på holdet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi også skaber chancer i morgen, men vi skal være skarpere foran mål end vi var mod Silkeborg, understreger Johnny Mølby.

Mads Agesen er stadig på skadeslisten. Troels Kløve har fået comeback på træningsbanen, men han er ikke klar til spilletid endnu.

Følgende trup er udtaget til i morgen:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

6. Søren Jensen

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

13. Thomas Kortegaard

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

25. Kenan Hajdarevic

29. André Bjerregaard

30. Frederik Rønnow

Foto: badenfoto.dk