Truppen mod AGF


28. juni 2011

AC-spillerne har efterhånden svedt på træningsbanerne og i styrkerummet i en uges tid og i morgen står ”De Gule” så overfor opstartens første træningskamp. Modstanderen er oprykkerne fra AGF og kampen fløjtes i gang på Fredensvang klokken 13.00.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til at sende sine tropper i aktion og selv om pausen ikke har været så lang, så skal kampen i morgen bruges på at finde ind i de vante roller.

- Vi skal først og fremmest finde sammen som hold og få styr på vores aftaler igen, selv om ferien ikke har været særlig lang. Vi har også fået en ny spiller i Jeppe Mehl, der skal have kendskab til vores måde at spille på og vi skal generelt bruge træningskampene på at blive bedre rent konditionelt, fortæller Johnny Mølby.

Han har været fint tilfreds med den første træningsuge efter sommerferien.

- Spillerne har præsteret godt på træningsbanen og det betyder, at vi har fundet et godt niveau. Det er positivt, at alle spillere har været til rådighed og det er kun Mads Agesen, der bliver skånet lidt, men det går betydeligt bedre for ham end det har gjort længe, lyder det fra Johnny Mølby.

Han har udtaget følgende trup til i morgen:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

7. Alioune Kebe

8. Issey Nakajima-Farran

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

13. Thomas Kortegaard

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

26. Troels Kløve

30. Frederik Rønnow

33. Nikolaj Nielsen