Truppen mod AGF


23. februar 2020

CASA Arena Horsens danner rammen om morgendagens opgør mellem AC Horsens og AGF, og dommer Peter Kjærsgaard fløjter kampen i gang klokken 19.00.

AC Horsens har skabt et fort på hjemmebane i denne sæson, og holdet har ikke indkasseret et nederlag siden august 2019. Siden er det blevet til seks kampe i træk uden nederlag via fem sejre og en uafgjort kamp mod Esbjerg fB.

Forhåbentlig fortsætter de positive tendenser i morgen, når AGF kommer på besøg.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for vores gode stime på hjemmebane, og det er svært at bevare pessimismen, når man ikke har tabt på CASA Arena Horsens i et halvt år. Spillerne leverer i den grad varen, når vi spiller herhjemme, og de går på banen med den helt rigtige indstilling og vilje til at arbejde hårdt for hinanden, fortæller manager Bo Henriksen.

Han sender sit hold på banen mod en anden stærk modstander i morgen, og han har respekt for AGF’s kvaliteter og resultater i denne sæson, men han tror på endnu et godt gult resultat på CASA Arena Horsens.

- AGF har leveret på et stabilt godt niveau i denne sæson, og det er der grund til at anerkende, men vi er klar til at byde dem op til dans i morgen, og der er ingen, der synes, det er sjovt at være modstanderhold på vores hjemmebane. Vi skal gå ind på banen med den indstilling, vi havde i efteråret, og så skal vi være klar til at arbejde hårdt, for det skal der til, hvis vi skal vinde over et hold som AGF, forklarer Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač

3. Magnus Riisgaard Jensen

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Ayo Simon Okosun

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Jonas Gemmer

15. Erhan Mašović

17. Oliver Drost

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

21. James Gomez

22. Michael Lansing

32. Matthias Præst

33. Alexander Ludwig

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen mellem AC Horsens og AGF,

Klik her for at læse mere om, hvad der sker på CASA Arena Horsens den 24. februar.