Truppen mod Brøndby IF


6. juni 2020

Søndag den 8. marts var der ikke mange, der havde levnet AC Horsens de store chancer for point i Telia Parken, men de gule drenge leverede en pragtpræstation, og Alexander Ludwig blev matchvinder ni minutter før tid, da han hakkede bolden i kassen med højreskøjten.

Herefter fulgte en lang pause grundet COVID-19, og knap tre måneder senere blev sæsonen genoptaget med AC Horsens’ kamp i Herning. Bo Henriksens mandskab tog endnu engang fusen på en af guldkandidaterne med en 1-0 sejr, og dermed tikkede der tre vigtige point ind på kontoen.

I morgen tager AC Horsens så imod endnu et storhold, når Brøndby IF gæster CASA Arena Horsens, og Bo Henriksen glæder sig til at byde holdet fra Vestegnen op til dans.

- Det var fantastisk at se spillerne få udbytte af anstrengelserne mod FC Midtjylland i Herning, og de skal have kæmpe kredit for at levere en fantastisk arbejdsindsats og stå sammen som en solid enhed. Vi spillede kampen helt rigtigt, og det var også fortjent, at vi kunne rejse fra Herning med alle tre point, selvom de blev nærgående i de sidste 10 minutter, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Vi glæder os til at spille mod endnu en dygtig modstander i morgen, og der er ingen tvivl om, at der venter endnu en svær opgave, men vi har før leveret fine resultater mod Brøndby, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kan gøre det igen. Spillerne er i fantastisk forfatning – både fysisk og mentalt – og selvtilliden er ikke blevet mindre efter sejren over FC Midtjylland, lyder det fra Bo Henriksen.

Han måtte se bort fra karantæneramte Ayo Simon Okosun og Bjarke Jacobsen mod FC Midtjylland, og det giver ham et luksusproblem inden mødet med Brøndby, hvor han endnu engang skal stille med det stærkeste hold.

- Hele holdet gjorde det fantastisk mod FC Midtjylland, og det var endda uden de her stærke spillere på banen, men jeg ser det som noget positivt og er rigtig glad for de forskellige muligheder, det giver mig. Vi skal have en stærk trup, hvor mange byder sig til, og så er det op til mig at udtage de spillere, der kan gøre ondt på Brøndby, fortæller Bo Henriksen.

Følgende trup er udtaget til kampen mod Brøndby IF:

1. Matej Delač

3. Magnus Riisgaard Jensen

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Ayo Simon Okosun

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

10. Hallur Hansson

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Jonas Gemmer

15. Erhan Mašović

17. Oliver Drost

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

22. Michael Lansing

29. Jeppe Kjær

33. Alexander Ludwig

44. Nicolai Brock-Madsen

Husk at du kan se kampen mod Brøndby IF på det store lærred i Megascope sammen med andre gule fans. Læs mere her.