Truppen mod Esbjerg fB


7. februar 2012

AC Horsens spiller træningskamp mod Esbjerg fB i morgen klokken 13.00 og det er opstartens tredje af slagsen. Den første træningskamp mod Randers FC sluttede 2-2, mens ”De Gule” hentede en 3-2 sejr over Silkeborg IF i fredags, hvor offensiven blomstrede i perioder.

Cheftræner Johnny Mølby vil blandt andet benytte morgendagens kamp på at skærpe offensiven endnu mere.

- Der var flere opløftende momenter mod Silkeborg IF. Vi havde blandt andet god fart i de offensive aktioner og løb godt for boldholderen, hvilket resulterede i mange muligheder og tre scoringer. De positive, offensive ting skal vi bygge videre på i morgen og vi skal være endnu skarpere i forhold til at ramme den rette timing, fortæller Johnny Mølby og fortsætter:

- Defensivt skal vi ramme et højere niveau og vi skal være mere kompakte end vi var i perioder mod Silkeborg. Vores duelspil var heller ikke godt nok og på det område skal vi også ramme et højere niveau i morgen.

Han har blandt andet valgt at starte med Johan Absalonsen på banen.

- Johan Absalonsen skal have en fornemmelse af, hvordan vi spiller og Ken Fagerberg, der startede ude mod Silkeborg, er også en af de spillere, der får chancen fra start, forklarer Johnny Mølby.

Der bliver ikke taget chancer med de spillere, der har skader og småskavanker her i opstarten og derfor må han se bort fra blandt andre Søren Jensen, Mads Agesen, Gilberto Macena og Thomas Kortegaard.

Han har udtaget følgende trup til i morgen:

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

7. Johan Absalonsen

8. Ken Fagerberg

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

23. Robert Veselovsky

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

26. Troels Kløve

29. André Bjerregaard

30. Frederik Rønnow

Opgøret spilles på kunstgræsbanen på Gl. Vardevej i Esbjerg.

Klik her for at se Esbjergs trup til kampen.

Foto: badenfoto.dk